I henhold til Forbrugeraftaleloven om handel på internettet har køber ingen fortrydelsesret, rekreative fritidsaktiviteter ikke fremgår af aftalen.

Er du forhindret i at deltage, er det muligt at overdrage dit startnummer til en anden person mod et gebyr på 50 kr + 15 kr. i administrationsgebyr. Gebyret opkræves af den løber, der overtager startnummeret.

OBS. Vær opmærksom på, at uautoriseret brug af et startnummer kan føre til diskvalifikation, samt at deltagers fornavn og landeflag, som printes på startnummeret, ikke kan ændres ved tilmelding efter den 27. august.

Se nedenfor, hvordan du overdrager dit startnummer, og klik på knappen for at starte overdragelsen.

 

overfor

 

Sådan gør du

  • Log ind på din profil

Log ind på din tilmeldingsprofil ved at klikke på knappen ovenfor. Vælg “overdrag startnummer”.

  • Videresend e-mail med voucherkode

Idet du bekræfter, at du ønsker at overdrage dit startnummer, deaktiveres din tilmeldingsprofil. Du modtager straks en e-mail med en unik kode, som du bedes videresende til den person, der skal overtage startnummeret.

  • Den nye deltager kan tilmelde sig

Den nye deltager foretager en normal tilmelding og indtaster ved betalingsmetode den voucherkode, som fremgår af førnævnte e-mail. Vedkommende opkræves ved tilmelding kun overførsels- og administrationsgebyret på i alt 65 kr.

Share this with your friends ...Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone