Udgivet

TV 2s vejrvært, Andreas Nyholm, lægger ikke skjul på, at han har været skuffet over det danske sommervejr. Den koldeste danske sommer i 17 år har dog også sine fordele…

I forhold til løbetræning, så har vejret nærmest været ideelt, da det aldrig rigtigt har været for varmt. Jeg har ikke fået løbet helt så meget, som jeg håbede på. Det blev mest til korte løbeture på stranden efterfulgt af en dukkert. (Den eneste måde man har kunnet få lyst til en dukkert i denne sommer)

 

Hvordan er det ideelle løbevejr, hvis der skal sættes verdensrekord til CPH Half 2017 – og hvis motionsløberne skal have optimale løbeforhold for at sætte PR?

Vi skal bruge en kølig septemberdag, med måske 13-14 grader ved start og ca. 15-16 grader ved målstregen. Helst stort set vindstille. Jeg håber personligt på tørvejr og solskin 🌞 “

 

Hvordan gik CPH Half 2016 for dig?

Det gik rigtigt godt. Formen var ikke til rekorder, så løb et roligt løb med overskud. Fulgtes med fartholderne der løb 1.40 og havde det skønt hele vejen. Havde pænt med overskud til en lille spurt. Fed oplevelse når man ikke presser sig selv, så oplevede man i højere grad stemningen i København.

 

Hvordan vil du beskrive CPH Half med tre ord?

Festligt, energi og fællesskab.

 

Hvem er din bedste løbemakker?

Tror det bliver min datter på 9 måneder, skal have købt en løbevogn og i gang med at løbe med hende!

 

Hvad er dit mål med CPH Half 2017?

Tror jeg kan nå samme niveau som sidste år, men når ikke at komme i rekord form.