Udgivet

Nikolaj Koppel stiller for tredje år i træk op til Copenhagen Half Marathon. Hvad hans forhold er til løb, kan du læse om her.

Hvordan gik CPH Half 2016 for dig?

Udmærket – omend 3 minutter dårligere end i 2015, hvor jeg løb på godt 1:32. Jeg er relativt afhængig af dagsform og status i forhold til småskader, så jeg er en del mere bevidst om hvordan jeg går til opgaven end for da jeg begyndte at deltage i løb for 12 år siden. Dengang var det lidt mere happy go lucky. Nu er jeg mere målrettet og har sågar downloadet et program, så jeg ved hvordan jeg skal træne hvornår og hvor meget i ugerne op til.

Hvordan vil du beskrive CPH Half med tre ord?

Fest, selvovervindelse, frihed.

Hvis du hører musik, når du løber, hvad lytter du så til?

Jeg lytter faktisk mere til taleradio når jeg træner. Til selve løber har jeg ikke noget i ørerne – der sker så meget på ruten!

Hvem er din bedste løbemakker?

Jeg har et par venner jeg har løbet en del med, min gode venner Kenneth og Claus fx, men jeg tror at både de og jeg også sætter pris på den ro og zen-agtige følelse der kan være i at få klart hjernen når man løber alene. Så oftest løber jeg alene. Og så har jeg i øvrigt løbet en del med Thomas Skov, men han kan ikke rigtigt følge med.

Hvor mange km løber du cirka om ugen?

20 – 30 stykker.

Hvad er dit mål med CPH Half 2017?

Jeg ville rigtigt gerne vende tilbage til en tid i retning af 1:32 – 1:33 stykker, men hvis jeg skal være helt ærlig er jeg glad for bare at kunne gennemføre! Man skal aldrig tage sit gode helbred og fysik for givet.