Udgivet

 

Når Copenhagen Half Marathon løbes i Københavns gader søndag den 16. september, er det ikke kun et løb for deltagerne. Der er også masser af underholdning for tilskuerne langs ruten.

 

Så kom med og hep, og oplev København klædt på til løbefest.

 

 

Udforsk ruten

 

 

Med det interaktive rutekort kan du komme i gang med at udforske ruten, finde den power zone du helst vil heppe ved, læse om underholdningen på ruten, se hvor man kan køre i bil og meget mere.

 

 

Udforsk kortet her

 

 

 

Følg løbet live

 

Du kan følge CPH Half live både fra sidelinjen, digitalt og på TV.

 

Se CPH Half live på DR1 (almindelig flow-tv) fra kl. 11.00

 

Følg CPH Half live via CPH Half appen

 

Se live streaming og resultater på cphhalf.dk

 

 

 

Tempoet er sat mod verdensrekord

 

CPH Half kan gå hen og blive årtiernes løb. Elitefeltet er fænomenalt, og tempoet hos både kvinderne og mændene er låst på verdensrekord.

 

Læs mere her

 

 

 

 

 

OPLEV 10 FESTLIGE POWER ZONER

 

Hep på løberne og nyd underholdningen ved en af de 10 power zoner, der søger for en fed stemning langs ruten.

 

Power zonerne har hvert sit tema, men fælles for dem alle er, at der er en fantastisk stemning både for løbere og heppende tilskuere.

 

Et udpluk af løbefesterne…

 

 

Cheering squats, DJ, popcorn og meget mere

 

Zalandos Power Zone befinder sig på den sidste kilometer af ruten. Her bliver du mødt af fantastisk stemning, når cheering squats, en fed DJ og speakerne David Mandel og Jasper Ritz giver dig det sidste skud energi frem mod mål. For de heppende tilskuere er der gratis kaffe, popcorn og balloner til børnene.

Hyld fremtidige hall-of-famere

 

Power zonen for de fantastiske femtidige Big Four Hall-of-famere. Her løbes der igennem store portaler, mens en DJ sørger for god musik og glade heppere vil skrige deres hjerter ud for de seje løbere og jernmænd. 

If you don’t run, you cheer

 

Den første og mest ikoniske power zone på ruten er NBROs Power Zone på Dronning Louises Bro. Her sørger det lokale løbecrew for en kæmpe løbefest og hep du sent vil glemme.

 

 

Cheerleadere og hep i massevis

 

Oplev smukke Kari Traa heppepiger, god stemning, gratis kaffe til tilskuere og en DJ som spreder musik og god stemning til løberne hos Garmins power zone

 

 

En hyldest til øl og løb

 


Hos Mikkellers Power Zone kan du opleve bandet Diretone spille, få smagsprøver på Mikkellers lækre øl, heppe sammen med cheerleaders og maskotten Pikachu, og være med til at skabe en kæmpe løbefest for både løbere og tilskuere

 

 

Friends & family zone

 

Langs Telia Parken på Øster Allé, hvor løbet starter og slutter, finder du Friends & family zonen. Her er der underholdning og action hele dagen for både store og små, mens du hepper på de seje løbere.

 

 

» Du kan følge løbet live fra storskærm

» Du kan se løberne blive sendt afsted og komme i mål fra tribunerne

» Hvis du er lækkersulten, kan du gå på opdagelse i madmarkedet, der tilbyder alt fra kanelsnurrer og salater fra Meyers til burgere og andre eksotiske kulinariske oplevelser

» Til de mindste er der hoppeborg, balloner i massevis, og man kan få sit eget ballondyr med hjem

 

 

 

Følg @cphhalf på sociale medier

Husk også at downloade CPH Half-appen

appstore playstore