Udgivet

Presseakkrediteringen til Copenhagen Half Marathon søndag den 17. september er åben, og journalister og fotografer med pressekort er velkomne til at ansøge.

 

Det er nu muligt at ansøge om presseakkreditering til at dække Copenhagen Half Marathon, som finder sted søndag den 17. september i København og Frederiksberg.

Kun journalister og fotografer med pressekort og/eller tilknytning til et medie vil blive akkrediteret til eventen, og dermed altså ikke fritidsfotografer. Tilsagn eller afslag om akkreditering sker løbende per e-mail.

Man kan enten ansøge om adgang til start- og målområdet samt ruten eller til ruten alene og har dermed adgang til at færdes i områder, der ikke er tilgængelige for offentligheden.  

Ikke-akkrediteret presse har udelukkende adgang til at dække eventen fra de områder, der er tilgængelige for offentligheden.

Der vil desuden blive frigivet officielle pressefotos og råklip af højdepunkter til fri afbenyttelse af al presse, ligesom der vil blive oprettet pressepool via Ritzau, som medier med adgang hertil frit vil kunne benytte sig af.

Ansøg online her 
Find mere information om løbet her