Udgivet

45 Bevæg dig for livet RUNNERS er klar til CPH Half. RUNNERS bruger dette unikke løb i Danmark som anledning til at samles fra hele landet til RUNNERS Get together.  

Bevæg dig for livet RUNNERS er et nyt fællesskab inden for løb og begyndte at løbe med til motionsløb rundt i Danmark i juni i år. Foreløbig mere end 100 RUNNERS i Danmark, hvoraf næsten halvdelen har valgt at løbe med til CPH Half.

 

Hvad er Bevæg dig for livet RUNNERS?

RUNNERS er løbende ambassadører, der vil gøre alt for at bidrage til en fantastisk stemning i Københavns og Frederiksbergs gader på søndag. Hvis du møder dem undervejs, vil de heppe på dig, støtte dig og skabe liv og glade dage på deres vej.

RUNNERS løber i roligt tempo og har altid overskud hele vejen til at smile og tage en snak med andre løbere. Du kan kende RUNNERS på deres røde og sorte RUNNERS-løbetøj.

 

After Run efter målgangen

Når RUNNERS kommer i mål mødes de til ’After Run’, hvor de ligesom efter en lang dag på ski deler deres oplevelser om dagen/løbet. 

Du kan blive en del af RUNNERS universet HER.

Læs meget mere om RUNNERS HER. 

 

Bevæg dig for livet – Løb skal få flere danskere til at bevæge sig mere

Bevæg dig for livet – Løb er Dansk Atletik Forbunds og DGIs fælles satsning inden for motionsløb og gang.

Konkret har Bevæg dig for livet – Løb et mål om at få 100.000 flere danskere til at løbe og få 50.000 flere løbere i forening. Læs mere om Bevæg dig for livet – Løb HER.