Udgivet

Frivillige, frivillig, volunteer, CPH Half, Copenhagen Half, halvmaraton, halvmarathon, marathon, Sparta, officials, sporting event, sportsevent, sportevent

Vil du være med bag kulisserne til et internationalt topevent?

Når op mod 25.000 løbere begiver sig ud i Københavns og Frederiksbergs gader søndag den 17. september, er gaderne spærret af, der er underholdning langs hele ruten, en masse aktiviteter i målområdet, og samtlige løbere har været igennem CPH Half Expoen for at få udleveret startnummer.

Alt det kræver en masse forberedelse, og du kan være med til at få det hele til at klappe – alt imens du får et kig ind bag kulisserne til et sportsevent i international topklasse. Vi søger nemlig op mod 1000 frivillige til at få hele eventet til at gå op i en højere enhed.

Som frivillig kan du enten hjælpe til langs ruten eller i start- og målområdet, hvor der skal vises vej, deles vand og medaljer ud og en masse andre opgaver.  

Som tak for din hjælp får du en officialsjakke og forplejning hele dagen – samt selvfølgelig en hyggelig og lærerig oplevelse sammen med en masse søde mennesker.

 

Læs mere og meld dig som frivillig her