Rutens highlights

 

Oplev de bedste highlights i København og Frederiksberg på en af verdens hurtigste halvmaratonruter

Starten går på majestætiske Østerbro


Starten for CPH Half går i bydelen Østerbro, hvor start- og målgaden Øster Allé snor sig majestætisk igennem Fælledparken og sætter kulissen for nogle af CPH Halfs største øjeblikke.

 

Østerbro er også en livlig og grøn bydel med mange børnefamilier.  Her er pænt og luftigt, og gaderne er fyldt med små, spændende butikker og hyggelige pladser med restauranter og cafeer.

 

Østerbro huser også den berømte Lille Havfrue, som sidder på Langelinie, samt Danmarks største offentlige park; Fælledparken. Her finder du sportsfaciliteter, legepladser, store grønne græsplæner og meget mere.

Copenhagen Half Marathon har start- og målområde på Østerbro

Stemningen syder på multikulturelle og krydrede Nørrebro


På Nørrebro smelter kulturerne sammen. Uanset om du er til pitabrød med kebab eller en hotdog fra pølsevognen, så kan du få det her. Der summer af energi og forskelligartede sanseindtryk, og hver gade og plads har sin egen stemning.

 

På løbsdagen kan løberne se frem til at krydse Dronning Louises Bro, hvor løbefællesskabet NBRO traditionen tro vil hylde, heppe og skabe en kæmpe fest for løberne. Tilskuerne kan være med i festen, suge stemningen og de positive tilråb til sig og samtidig nyde smukke Søerne.

Ruten til Copenhagen Half Marathon går forbi smukke Søerne

Storslåede øjeblikke på majestætiske Frederiksberg


Oplev Frederiksberg Allé, som også kaldes ”Nordens Champs Elysées”, hvor de smukke lindetræer er med til at fastholde det majestætiske udtryk.

 

På Ydre Frederiksberg nyder byens skatere godt af den urbane stemning og de mange industribygninger. Oplev for eksempel pladsen under Bispeengbuen, som er omdannet fra et trist og gråt område til et kulturelt knudepunkt med inspirerende underholdning af forskellig karakter.

Copenhagen Half Marathon løber igennem Frederiksberg

 

Kontraster mødes på hipstervenlige Vesterbro

Vesterbro er kontrasternes bydel. Efter at have haft et rygte som Københavns luder- og narkomankvarter er Vesterbro i dag blevet til byens unge og hippe kvarter, hvor hipstermiljøet stortrives.

 

Oplev for eksempel Sønder Boulevard, hvor unge mennesker tager det mindste græsstrå i besiddelse, så snart solen titter frem.

 

Løberne kan se frem til at blive hyldet ved Mikkellers Power Zone. Her sørger Mikkeller for at kombinere øl og løb med en fest uden lige.

 

Gang i den ved Mikkellers Power Zone til Copenhagen Half Marathon

 

Mærk historiens vingesus i charmerende Indre By

Indre By er hjertet af København. Fra kongefamiliens eventyrlige slot, Amalienborg, kan udsigten til de arkitektoniske perler; Skuespilhuset og Operaen, nydes.

 

Ikke langt derfra ligger hyggelige Nyhavn, hvor det er oplagt at nyde en is eller kold øl ved havnekajen og betragte de fine, gamle huse.

 

På løbsdagen tager ruten løberne forbi både smukke Christiansborg, fornemme Kongens Nytorv og historiske Kastellet.

Oplev at løbe igennem centrum af København til Copenhagen Half Marathon