Gå på opdagelse i skønne København!

start

 Start og mål ligger på den brede boulevard og 2 km lange Øster Allé, som er omkranset af Danmarks største offentlige park, nemlig børnevenlige Fælledparken. Her finder du sportsfaciliteter, legepladser, nationalstadionet PARKEN og meget mere. Fælledparken huser desuden Cph Half Village.

De billedskønne søer midt i byen byder på lys, luft og vand. Du kan for eksempel nyde udsigten fra en af de mange caféer eller sejle en tur i svanebådene. Og så er grusstierne rundt om dem mange københavneres favoritløberute!

Nørrebro er en smeltedigel af kulturer og sanseindtryk. Her ligger boder med tyrkisk kebab side om side med danske pølsevogne, og kvinder med slør tager hvil på bænke klods op ad hipstere i skovmandsskjorter. 

På Ydre Frederiksberg nyder byens skatere godt af den urbane stemning og de mange industribygninger. Oplev for eksempel pladsen under Bispeengbuen, som er omdannet fra et trist og gråt område til et kulturelt knudepunkt med inspirerende underholdning af forskellig karakter.

Frederiksberg består af smukke alléer, velholdte haver og snorlige boulevarder. Oplev for eksempel Frederiksberg Allé, som også kaldes ”Nordens Champs Elysées”, hvor de smukke lindetræer er med til at fastholde det majestætiske udtryk.

Vesterbro er kontrasternes bydel! Efter at have haft et rygte som Københavns luder- og narkomankvarter er Vesterbro i dag blevet til byens unge og hippe kvarter, hvor hipstermiljøet stortrives. Oplev for eksempel Sønder Boulevard, hvor unge mennesker tager det mindste græsstrå i besiddelse, så snart solen titter frem.

havnen

København er så ren en by, at du kan bade i byens havne. Her vil du kunne opleve badegæster, der laver hovedspring i de københavnske havneanlæg, side om side med travle mennesker i jakkesæt på vej til møde i de flotte, moderne glasbygninger, som omkranser havnebassinerne. Oplev for eksempel havnebadet ved Islands Brygge, Fisketorvet eller Bølgen.

city

I City finder du et enestående miks af det charmerende gamle København med brostensgader og smukke bevarede bygninger og så den unikke moderne skandinaviske arkitektur. Slut dagen af med en is i hyggelige Nyhavn!

frederiksstad

Frederiksstaden er navnet på den del af byen, hvor blandt andet Kongefamiliens slot, Amalienborg, ligger side om side med de smukke, gamle pakhuse og flotte, moderne arkitektoniske perler. Oplev f.eks. om Amaliehaven, hvor du kan gå tur i Dronningens baghave.

ster

Østerbro er den pæne og eksklusive men samtidig familievenlige bydel, som forener brosten og byliv. Østerbro er kendt for sine mange caféer, sit rige butiksliv og så for de charmerende brostensbelagte sidegader.