Udgivet

Den 5. udgave af CPH Half, som finder sted 15. september, er nu udsolgt med 25.000 deltagere.

CPH Half har for første gang i løbets historie nået dit deltagermaksimum på 25.000.

Det betyder, at årets CPH Half, som finder sted søndag den 15. september, er udsolgt, og man kan ikke længere tilmelde sig løbet.

Har man en gyldig voucher, gavekort eller lignende, så kan man dog stadig indløse sin tilmelding. Har du spørgsmål, kan du henvende dig til [email protected].

Seedning til elite- og DM senior-feltet

Løbere, der er kvalificeret til en eliteplads eller en plads i DM senior-feltet, har stadig mulighed for at ansøge om en indplacering.

Vi opfordrer til, at man ansøger om seedning snarest muligt, da første startliste til DM senior offentliggøres den 10. september. Herefter er der tid til at foretage rettelser, så vi sikrer, at startlisten er korrekt, inden den endelige frist for tilmelding og rettelser til startlisten udløber torsdag den 12. september kl. 11.15 (72 timer før start).

Læs mere om seedning til DM her

Overdragelse af startnummer

Løbere, der allerede har købt startnummer, kan jf. handelsbetingelserne overdrage deres plads mod et gebyr, ligesom løbere med en gyldig voucher også stadig vil kunne indløse denne.

Vær opmærksom på, at den, der overtager startnummeret, vil blive opkrævet et gebyr samt eventuel difference mellem den betalte pris for startnummeret og den til enhver tid aktuelle pris.

Læs vigtig information om overdragelse af startnumre her

En overdragelse skal foretages i henhold til proceduren som beskrevet her.

Det understreges, at uautoriseret brug af et startnummer jf. handelsbetingelserne kan føre til diskvalifikation, og at arrangør ikke er ansvarlig for misbrug eller svindel i forbindelse overdragelse af et startnummer, heller ikke hvis startnummeret er formidlet på Copenhagen Half Marathons facebookside.