Udgivet

Når deltagerne i årets CPH Half slår ind på den sidste strækning imod målstregen, bliver det på majestætiske Frederiksberg, som udgør det nye start- og målområde for CPH Half.

Det er en stor nyhed i CPH Halfs historie, at vi nu kan offentliggøre, at start- og målområdet for Københavns World Athletics Gold Label halvmaraton fra i år flytter “base” fra Østerbro til Frederiksberg.

Det betyder, at deltagerne i årets CPH Half ikke kommer til at krydse start- og målstregen på Øster Allé som de otte år indtil nu.

I stedet vil startskuddet lyde på smukke Gl. Kongevej, mens slutspurten skal tages på majestætiske Frederiksberg Allé, prydet af Dannebrogsflag hele vejen.

Flytning for et større og bedre event

Hvorfor flytter CPH Half?

Det gør det, fordi vi som arrangører har visioner for fremtidens CPH Half. Visioner, som ikke er mulige at realisere inden for de rammer, løbet har nu.

Med sine langt bedre pladsmæssige, logistiske og infrastrukturelle rammer kan Frederiksberg rumme udviklingen imod et endnu større event, men frem for alt et endnu bedre event i fremtiden.

Det er et kapitel, vi glæder os til at tage hul på sammen med vores deltagere, sponsorer og partnere.

Verdenskendte rute-features bevares

Og hvad med ruten? Der vil naturligvis komme en mindre ændring af ruten, således at den bliver tilpasset til det nye start- og målområde.

Men vi ved alle, at CPH Half-ruten ikke er en hvilken som helst rute.

Den er både scenisk og lynhurtig – og verdenskendt for det. Og det bliver den selvfølgelig ved med at være, også i fremtiden. CPH Half vil stadig være løbet, hvor du kan bryde grænser på en rute, der er designet lige præcis med det formål.

Så snart alle detaljer omkring ruteføringen er bekræftet, vil vi dele ruten med vores deltagere.

Læs pressemeddelelsen her