Udgivet

Med tilmeldingstal på 30% over sidste års niveau, kan CPH Half se frem til at melde udsolgt for første gang.

Tilmeldingerne til CPH Half boomer. Mere end 20.500 ud af de 25.000 pladser er allerede solgt, og tendensen ser ikke ud til at stoppe.

Det betyder, at arrangørerne af CPH Half nu kan melde, at der vil blive udsolgt, inden startskuddet lyder den 15. september.

“Det overgår helt sikkert vores forventning, at vi ligger 30 procent foran på tilmeldingstallene og snart må melde udsolgt. Grænsen på 25.000 pladser kommer vi ikke til at ændre på, selvom efterspørgslen er større. Den er sat for at sikre, at såvel ruten som start- og målområdet fungerer optimalt,” siger Dorte Vibjerg, administrerende direktør i Sparta, som sammen med Dansk Atletik arrangerer CPH Half. 

Halvmaraton med enormt potentiale

Når startnummer 25.000 er solgt, er det helt klart en understregning af halvmaratondistancens enorme potentiale.

“At rykke op i ligaen af udsolgte løb indfrier for alvor den vision, som vi for fem år siden lavede sammen med Dansk Atletik. Vi ville etablere et af verdens bedste tilbagevendende halvmaratonløb, og at vi nu får udsolgt viser det enorme potentiale halvmaratondistancen har,” siger Dorte Vibjerg.

Der er dog ikke udsolgt endnu, så kan stadig nå at købe et startnummer til CPH Half. Frem til og med den 18. august er prisen for et startnummer kr. 485, mens det er fra og med den 19. august stiger til kr. 535.

Køb dit startnummer til CPH Half ’19 her

 

CPH Half er støttet af Nordea-fonden og sponsoreret af Zalando. Partnere på eventet er Sport Event Denmark, Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune og Wonderful Copenhagen.