Udgivet

CPH Half close to sold-out

Hvis du vil løbe med til årets internationale løbebrag søndag den 18. september, skal du sikre dig dit startnummer nu.

Med to uger til CPH Half runder deltagerlisten meget snart 24.000 løbere.

Det betyder, at CPH Half mod høj hastighed styrer mod at kunne erklære årets løbsudgave for udsolgt.

Når CPH Half skydes i gang søndag den 18. september kl. 11.15, vil det være den 8. udgave af det internationale World Athletics Label-løb.

CPH Half starten

Løbet kunne allerede tilbage i 2019 erklære løbet for udsolgt og lukke tilmeldingen før tid.

Det var samtidig året, hvor der med vindertiden 58:01 minutter blev sat verdensrekord i de Københavnske gader af kenyanske Geoffrey Kamworor. Og hvis ikke den internationale løbeverden allerede havde hørt om den hurtige rute i København, så var den nu et kendt faktum, der gik verden rundt.

Året efter, i 2020, lå løbet til udsolgt lang tid før løbsdagen, men coronaens indtog betød, at løbet måtte aflyses. Nu tyder alt på, at CPH Half er tilbage “i storform”, og at tusindvis af løbere fra hele verden igen er klar til at rejse mod den danske hovedstad for at få en mindeværdig løbeoplevelse.

 

CPH Half har startgrupper, der passer til tempoet på alt fra verdenseliten til helt almindelige motionsløbere, der løber de 21,0975 km på alt fra 1:45 timer til 2:30 eller mere.

Og det bedste er, at tusindvis af tilskuere hepper dig på vej i mål og får dig til at føle, at du er en stjerne i løbeverdenen – helt uanset dit tempo, erfaring eller antal medaljer derhjemme på væggen.

CPH Half er for alle, der drømmer om en løbeoplevelse i verdensklasse.