review_marie-louise3

“En sublim oplevelse med fantastiske indtryk”

I kan bare det der med at arrangere halvmaratonløb: Til alle tre løb er det gået op i en højere enhed med perfekt afviklede og velforberedte depoter på en fremragende tilrettelagt rute, der oven i købet var total bilfri.

Det kan være svært at beskrive en så sublim oplevelse som Copenhagen Half Marathon var med alle sine fuldstændig fantastiske indtryk.

Det, at få lov at stille op ved den samme startlinje som nogle af verdens bedste løbere, at løbe den samme distance og rute og at krydse den samme mållinje, som de gør, er magisk.

Når hjernen forsøgte at fortælle min krop, at det går for stærkt, benene er ømme og kroppen udviser træthedstegn, så tænkte jeg lige en ekstra gang på, hvad det var lille mig var en del af; tusindvis af glade og forventningsfulde mennesker samlet om det, der vel kan kaldes et såvel fælles som individuelt mål.

I de øjeblikke, hvor mine egne positive tanker ikke alene kunne få mig gennem de 21,1 km, var det bare at give plads til sanserne: Åbne øjnene, spidse ørerne, mærke suset og suge den fantastiske stemning fra arrangørerne, deltagerne og tilskuerne til sig.

Jeg glæder mig allerede til 2017-udgaven.

Share this with your friends ...Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone