Udgivet

Runners in Copenhagen at CPH Half

Oplev én dag, hvor dit løb når stjernerne. Copenhagen Half Marathon kombinerer en verdensrekordrute med en unik by-oplevelse og sublim stemning. 

Når startskuddet lyder til CPH Half, giver det ikke kun genlyd i København.

Som Nordens eneste World Athletics Road Race Gold Label-halvmaraton og et løb, hvor der er blevet sat både verdensrekord og europæisk rekord, tiltrækker CPH Half tusindvis af løbere fra hele verden – fra verdenseliteløbere til hverdagens løbehelte, som kommer til København for at finde de bedste rammer for en løbeoplevelse i verdensklasse – uanset tempo og niveau.

 


Det 9. CPH Half ’23 afholdes søndag den 17. september 2023 kl. 11.15

Deltagere: Maks. 25.000
Start & mål: Løbet starter og slutter på Øster Allé midt i Fælledparken, København Ø
Alle kan deltage i CPH Half – der er ingen kvalifikationstider (kun for eliten) eller lodtrækninger. Bemærk dog, at tidsgrænsen er 3 timer “netto”, dvs. fra startstregen til målstregen. Læs mere her

Tilmelding: Tilmeldingen åbner 1. december kl. 12.00 på cphhalf.dk


 

Sådan deltager du

Alle kan deltage i CPH Half. Der er ingen lodtrækning eller kvalifikationskrav for at deltage i motionsfeltet, og tilmeldingen er åben, så længe der er ledige startnumre. Vær dog opmærksom på, at CPH Half forventes at blive udsolgt før løbsdagen.

Når du tilmelder dig, vælger du din startgruppe ud fra, hvor hurtigt du forventer at løbe. Du kan ændre din startgruppe efterfølgende på din deltagerprofil.

Læs mere om startgrupperne her

 

Video: Oplev stemningen til CPH Half

 

København er skabt til at bryde grænser

I løbet af de få år, CPH Half har eksisteret, er København kommet på verdenskortet som stedet, hvor man kommer for at løbe stærkt, og hvor du kan flytte dig selv og dine grænser.

I 2019 beviste Geoffrey Kamworor med sin fænomenale verdensrekord på 58:01, at København er verdens hurtigste halvmaratonrute, ligesom der i 2018 blev sat ny europæisk halvmaraton for kvinder, da Sifan Hassan overraskede verden med en suveræn debut på 1:05,15.

Ruten er ekstremt flad og kendetegnet af få, bløde sving på brede, trafikafspærrede veje, som giver optimale betingelser for et godt og hurtigt løb.

Og det er ikke kun verdenseliten, der har fået øjnene op for Københavns hurtige rute. Motionister og løbeentusiaster fra hele verden, som kommer til København for at jagte deres bedste tid og en uforglemmelig løbeoplevelse.

“I came to Copenhagen with a mission to run a faster race, probably a world record. I won my first world title in Copenhagen. That’s why this race was so special to me.”

Geoffrey Kamworor, vinder af CPH Half ’19 og tidligere verdensrekordholder

 

 

Hele byen hepper dig i mål

Ruten til CPH Half er ikke bare hurtig, men også helt unik i forhold til mange andre storbyløb.

Den løber nemlig centralt igennem alle Københavns charmerende, hippe og kulørte brokvarterer, historiske Indre By og majestætiske Frederiksberg, og byens atmosfære, highlights og attraktioner undervejs gør de 21,0975 km til en helt unik sightseeing-oplevelse.

At ruten løber igennem hovedstaden betyder også, at du vil opleve en enestående opbakning fra de mange tilskuerne, som vil bære dig igennem med flag, klap og opmuntrende tilråb.

Udforsk ruten på det interaktive kort

“Beautiful race in a beautiful city. Crowds cheering. Super organization.”

Ivan, CPH Half-finisher

 

Power zoner og vild stemning

CPH Half er også kendt for sit massive underholdningsprogram, som sikrer, at du møder underholdning, power zoner, live musik, DJs og cheerleaders m.m. mere end 20 steder på ruten.

Alt fra lokale bands og kulturinstitutioner til festivaler og handelslivet fylder byrummet for denne ene dag og er med til at gøre København og Frederiksberg til en kulørt og festlig kulisse for Danmarks største halvmaraton.

Du vil blive båret igennem!

Se hvad andre siger om CPH Half

 

Følg CPH Half på Instagram

 

Læs mere om CPH Half

Se ruten

Udforsk FAQ’en

Se billeder fra CPH Half

Læs nyheder

Se resultatarkiv