Udgivet

Det Europæiske GNSS-agenturs globale navigationssatellitsystem Galileo går ind som partner på den internationale halvmaratonserie SuperHalfs, som fra 2020 tæller CPH Half og 4 andre halvmaratonløb i Europa.

Med Galileo som ny “presenting partner” får den internationale halvmaratonserie SuperHalfs et kæmpe rygstød her en måned før, at løbsserien kickstartes med EDP Lissabon halvmarathon den 22. marts, og løbere fra hele verden er i gang med at planlægge deres deltagelse i SuperHalfs-serien.

Galileo er den euroæiske pendant til det amerikanske satellitnavigationssystem, GPS. Som et uafhængig, civilt og gratis system står Galileo bag de lokationstjenester, som milliarder af mennesker – og løbere – bruger hver dag i fitness trackers, løbeure, smartphones, biler, fly og en lang række andre enheder.

Åbner nye horisonter

Galileo er – præcis som SuperHalfs – resultatet af samarbejde og nytænkning inden for de europæiske grænser, på tværs af medlemsstater, storbyer og virksomheder.

“En af kerneværdierne for SuperHalfs er at åbne nye horisonter for løbere, ligesom Europa gør ved at levere timing og lokalitetstjenester igennem Galileo, Europas civile globale navigationssatellitsystem”, siger Carlo Capalbo, som er en af SuperHalfs grundlæggere.

 

 

Vis dette opslag på Instagram

 

🧡 WHO’S YOUR RUNNING-VALENTINE? 🧡 Tomorrow is Valentine’s Day. Don’t forget the people who support you while you are chasing the dream of becoming the next SuperRunner 🙏 They make a difference each time you are running 🏃‍♀🏃‍♂ Make a difference for them ⭐

Et opslag delt af SuperHalfs (@super_halfs) den

 

Interessen for SuperHalfs-serien har overgået alle forventninger, da tre ud af de fem events allerede er meldt udsolgt, og de sidste to forventes også at blive det, efter en stor stigning i antallet af internationale deltagere.

Tusindevis af løbere fra hele verden har allerede oprettet et virtuelt SuperPassport og er begyndte at planlægge deres rejse forud for det første løb i Lissabon den 22. marts. Mange vil bruge Galileo-aktiverede enheder, når de planlægger deres deltagelse, f.eks. ved brug af kort-apps, eller når de tracker deres fremskridt i træningen med en lokationsbaseret fitness tracker.

”SuperHalfs Serien samler folk, der allerede forstår vigtigheden af ​​nøjagtig positionering og timing i monitoreringen af ​​sportspræstationer. Vi vil gerne videregive budskabet om, at denne præcisionsservice leveres af Galileo, Europas globale navigationssatellitsystem, og allerede er tilgængelig i ure, smartphones og wearables. Vi ser frem til at se SuperHalfs-løbere løbe og vinde med Galileo”, siger Pascal Claudel, konstitueret direktør for Det Europæiske GNSS-agentur.

 

Læs mere om SuperHalfs og opret en SuperHalfs profil