Udgivet

Senest mandag den 29. august skal du være tilmeldt, hvis du vil have dit navn og flag trykt på startnummeret. Samtidig er det sidste chance for at ændre forventet sluttid og T-shirt-størrelse. 

Mandag den 29. august er en vigtig frist både for dig, der allerede er tilmeldt CPH Half, og dig, der ikke har gjort det endnu.

Alle, der er tilmeldt senest mandag den 29. august, vil nemlig automatisk få personliggjort deres startnummer med fornavn og landeflag.

Tilmelder man sig efter denne dato, er det ikke muligt at få navn og nationalitet på startnummeret, men i stedet vil der kun være trykt ens startnummer på.

 

Ændring af forventet sluttid og T-shirt-størrelse

Mandag den 29. august er samtidig frist for at ændre en række andre deltageroplysninger, nemlig din forventede sluttid og størrelsen på din Nike deltager-T-shirt.

Alle løbere tildeles en startgruppe ud fra den forventede sluttid, som du har angivet ved tilmelding. Hvis din forventede sluttid har ændret sig, kan det være, at du skal indplaceres i en anden startgruppe. Du kan se en oversigt over startgrupperne her. Det er vigtigt, at du har angivet en realistisk startgruppe, så alle får en sikker og smidig start.

Du kan også nå at ændre din ønskede T-shirt-størrelse, så længe lager haves. Du kan ikke få udleveret en anden størrelse på Expoen, men skulle T-shirten ikke passe dig, vil der være en byttebørs, hvor du kan være heldig at kunne bytte til din ønskede størrelse.

Alle deltagere modtager en mail med alle dine oplysninger og direkte link til at logge ind og foretage ændringer. Du kan også også benytte linket nedenfor. 

Log ind på din deltagerprofil her