Udgivet

Søndag den 25. august er sidste frist for at foretage vigtige ændringer i din tilmeldingsprofil.

Søndag den 25. august er det sidste chance for at foretage ændringer i din deltagerinformation, inden der tildeles startgrupper og printes navn og flag på dit startnummer.

Du kan ændre de fleste informationer selv ved at logge ind på din online tilmeldingsprofil.

Log ind her

 

Tildeling af startgruppe

Efter den 25. august bliver du tildelt en startgruppe på baggrund af den forventede sluttid, som du har angivet, da du tilmeldte dig. Læs mere om inddeling i startgrupper her

For at kunne sikre en behagelig og sikker startprocedure for alle deltagere, er det vigtigt, at alle respekterer den startgruppe, som du er tildelt, og som passer til dit tempo.

Hvis din forventede sluttid har ændret sig, kan det være, at du skal tildeles en anden startgruppe. Du kan ændre din forventede sluttid på din tilmeldingsprofil.

 

Navn og nationalitet på startnummeret

Dit fornavn og nationalitetsflag bliver automatisk printet på dit startnummer, hvis man er tilmeldt senest søndag den 25. august.

Du kan selv redigere din nationalitet online, men ikke dit navn. I stedet skal du skrive en mail til kundeservice på [email protected], som kan ændre dette for dig.

 

Overdragelse af startnummer

Hvis du er blevet skadet eller på anden måde forhindret i at deltage, har du mulighed for at overdrage dit startnummer imod et gebyr.

Læs om overdragelse her

Ved overdragelse skal du være opmærksom på, at den, der overtager dit startnummer, skal være tilmeldt senest 25. august for at få sit navn og nationalitet printet på startnummeret.