Udgivet

Søndag den 29. august er sidste chance for at få navn og flag på dit startnummer samt ændre i dine deltagerinformationer. 

Søndag den 29. august er der deadline for at foretage ændringer i dine deltagerinformationer. Alle deltagere modtager en email med link til at ændre sine informationer, nogle dage inden fristen udløber. Du kan også finde linket til din deltagerprofil i din bekræftelsesmail.

 

29. august – frist for navn og flag på startnummeret

Alle CPH Half-deltagere, der er tilmeldt senest den 29. august, får automatisk printet sit første fornavn og nationalitetsflag på startnummeret. Fra og med den 30. august er dette ikke længere muligt. Tilmelder man sig senere, så får man blot et blankt startnummer.

 

29. august – frist for ændring af forventet sluttid

Alle deltagere indplaceres i forskellige startgrupper afhængigt af den forventede sluttid, som man angiver ved tilmelding. Det betyder, at alle får et godt og sikkert løb, fordi man løber afsted sammen med andre løbere, der løber i cirka det samme tempo, og det er derfor vigtigt, at man respekterer sin tildelte startgruppe.

Hvis din forventede sluttid har ændret sig, siden du tilmeldte dig, kan du ændre sluttiden ved at logge ind på din deltagerprofil.

Læs mere om inddeling i startgrupper her

 

29. august – frist for ændring T-shirt-størrelse

Hvis du ønsker at ændre størrelsen på din Nike T-shirt, kan du gøre det online på din deltagerprofil til og med den 29. august. Vi tager dog forbehold for udsolgte størrelser på dagen.