Copenhagen Half Marathon 2021, 7. løbsudgave

Dato søndag den 19. september 2021

Tid kl. 11.15 

Tilmelding Fra 1. oktober 2020 kl. 12.00

Den 7. udgave af Copenhagen Half Marathon finder sted søndag den 19. september 2021 og har start og mål på Øster Allé, 2100 København. Starten går kl. 11.15 og afvikles som en rullende start for det samlede elite- og motionistfelt. 

Der er plads til maksimalt 25.000 deltagere. I 2019 havde eventet udsolgt for første gang. Priserne er som følger: 

 Priser
 1. oktober – 8. august  kr. 495,-
 Fra og med 9. august  kr. 545,-

Om Covid-19: Afviklingen af løbet vil til enhver tid skulle godkendes af myndighederne og dermed leve op til de gældende krav til sikkerhed og sundhed. Såfremt løbet må aflyses på grund af corona-restriktioner eller corona-situationen i almindelighed, får du mulighed for at få refunderet dit startgebyr. Læs alle vilkår og betingelser her

 

Copenhagen Half Marathon er et løb, hvor hele byen hepper på dig, og hvor du kan glæde dig til 21,0975 km med unik stemning igennem Københavns charmerende og hippe brokvarterer, historiske Indre By og Frederiksbergs smukke alléer. Løbet har som det eneste i Norden det Internationale Atletikforbunds ypperste kvalitetsstempel, IAAF Road Race Gold Label og holder verdensrekorden på halvmaratondistancen for mænd sat af Geoffrey Kamworor i 2019 samt europarekorden for kvinder sat af Sifan Hassan 2018.

CPH Half en del af den internationale løbsserie SuperHalfs sammen med Prag, Valencia, Lissabon og Cardiff halvmaraton.

Copenhagen Half Marathon er støttet af Nordea-fonden og arrangeret af Sparta Atletik & Løb og Dansk Atletik i samarbejde med Sport Event Denmark, Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune og Wonderful Copenhagen.

A historic day 🔥🏆

Empty for words, but full of emotions ✨ Let's reminisce this day, where the whole world was watching you, as you became part of something fantastic, part of history 🔥🏆Thank you for making the 5th CPH Half truly epic!#cphhalf #ThePlaceForBreakingLimits

Posted by Copenhagen Half Marathon on Monday, September 16, 2019

 

Læs mere om CPH Half …

Se ruten
Se billeder fra CPH Half
Læs fakta om løbet
Læs nyheder
Se oftest stillede spørgsmål i FAQ’en
Se resultatarkiv