Udgivet

Fest, fart og Frederiksberg Allé. Det er nogle af de ting, som venter deltagerne ved årets største og sjoveste løbeoplevelse.

Hvordan skal du se ud på dit finisher-foto, når du krydser målstregen til CPH Half 2023? Med armene i vejret? Eller med et stort hop? Uanset hvad bliver det med et kæmpe smil på læben, for du er lige blevet båret op hele vejen op af Frederiksberg Allé til lyden af tusindvis af tilskuere, som har heppet på dig.

CPH Half er nemlig blevet voksen og er flyttet hjemmefra – nærmere betegnet til Frederiksberg. Det betyder, at de 21,1 fantastiske kilometer som noget nyt begynder på Gl. Kongevej, mens afslutningen foregår på den ikoniske Frederiksberg Allé.

Og det skal du glæde dig til. Ruten er nemlig stadig superhurtig, og festen undervejs bliver ikke mindre, for vi har gemt alle de bedste steder til dig – føjet nogle nye til. Allerede fra første skridt står tilskuerne klar til at klappe dig og de 25.000 andre løbere hele vejen ned af Gl. Kongevej, rundt om Planetarium og videre langs Sct. Jørgens Sø.

Du kan også roligt glæde dig til at blive trukket ind i den tornado af musik, farver og klapsalver, som venter på Nørrebrogade, Dronning Louises Bro og Trianglen. Det samme gælder ned ad Store Kongensgade, over Kongens Nytorv og videre til Den Sorte Diamant. Her er dj’s, Power Zones og tusindvis af tilskuere klar til at levere et højlydt soundtrack, der nok skal give dig og dine fødder masser af energi til løbets sidste stræk.

Festen fortsætter på det hippe Vesterbro. Her venter indbyggerne med åbne arme og masser af high fives, inden du drejer ind på rutens højdepunkt. Alle gode bøger skal nemlig slutte med et godt kapitel, og det har vi sørget for med den nye og fantastiske afslutning på Frederiksberg Allé.

De sidste 800 meter bliver rutens Alpe d’huez, hvor et hav af tilskuere på hver side af vejen kommer til at heppe dig hele vejen op til målstregen – til din medalje og dit finisher-foto.Se ruten her.