Udgivet

 

Natasja Crone løb fra kæresten. Morten Spiegelhauer løb i takt til musikken. Og Christian Poulsen drønede igennem de 21,0975 km på blot lidt mere end 80 minutter. Læs mere om nogle af motionsfeltets kendte deltageres oplevelser med Cph Half.


Både nuværende og tidligere elitesportsudøvere fra andre sportsgrene end løb samt motionsløbere, som de fleste af os kender fra helt andre sammenhænge end sport, kastede sig ud i Danmarks nye verdensklasseløb. Vi talte med nogle af dem før og efter løbet.

Bubber

Selvom Bubber ikke beskriver sig selv som løber, er løb blevet en naturlig del af den 50-årige TV-værts hverdag. Cph Half var hans andet halvmaraton. Vi mødte Bubber ved startstregen – hør mere om hans forventninger til løbet, inden han begav sig ud på den 21,0975 km lange rute her.

Christian Poulsen

Hurtigste danske mandlige kendis-løber var fodboldspiller Christian Poulsen, der løb over målstregen efter blot 1:20:39. Christian Poulsen løb for Bryd Tavsheden og varmer på billedet op sammen med Pelle Hvenegaard og Kasper Laumann. Laumann har trænet de i alt 40 kendisser, der med deres deltagelse i Cph Half samlede ind til den velgørende organisation. Hør Christian Poulsens beskrivelse af sin oplevelse med Cph Half her.

IMG_7148Juliane Elander og Anne Lolk

Hurtigste kvindelige kendisløbere var letvægtsroerne Juliane Elander (billedet th) og Anne Lolk, der netop har kvalificeret sig til OL. Juliane løb over målstregen efter 1:29:09, mens Anne kom i mål i tiden 1:29:32. Halvmaratondebutanten Juliane Elander kastede sig i øvrigt ud i Cph Half ud fra sin Pippi-filosofi om at Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg nok godt finde ud af.

 

 

Natasja Crone og Lasse Sjørslev

TV-værterne og kæresteparret Natasja Crone og Lasse Sjørslev løb begge for organisationen Bryd Tavsheden og fulgtes ad de første mange kilometer. Natasja løb dog fra Lasse undervejs og kom i mål efter 1:47:51, mens han kom i mål i tiden 1:49:11. Vi talte kort med hende, inden hun hastede videre til værtsjob på søndagens partilederrunde i TV.  Hør Natasjas oplevelse af Cph Half lige da hun var kommet over målstregen her.

Jens Werner

Selvom Jens Werner havde glemt, at han ikke længere er 25, havde han en god oplevelse med Cph Half. Og den smilende dansedommer sendte en stor tak til publikum og musikken, da vi mødte ham efter løbet. Jens Werner løb på 1:28:41. Hør hans reaktion her.

Morten Spiegelhauer

Morten Spiegelhauer kom også i mål med et stort smil på læben. Spiegelhauers tid var 1:38:20, og den undersøgende journalist nævnte bl.a. musikken som et af de fede elementer. Hør TV-værtens reaktion ved målstregen her.

Pelle HvenegaardPelle Hvenegaard

Pelle Hvenegaard  troede egentlig, at Cph Half skulle være det sidste løb for ham, hvor han løb på tid. Men da han kom i mål i tiden 1:30:52, fik han igen blod på tanden til at løbe videre. Selvom jeg måske var for optimistisk, da jeg sagde 1:30 – og selvom jeg måske presser mig selv lidt for hårdt, vil jeg stadig gerne løbe under halvanden time, smilede TV-værten kort tid efter, han havde passeret målstregen.