Til fods

Som tilskuer er det nemt at komme rundt i København og opleve løbet til fods.

På cykel

Det er nemt at færdes på cykel i København, og der er ikke langt mellem de forskellige steder på ruten. Vær opmærksom på, at det ikke er tilladt at køre på ruten, men kun langs med ruten.

Med offentlig transport

Under løbet er en del gader og veje spærret for trafik, og flere buslinjer er omlagt, hvilket kan gøre det besværligt at færdes med bus og taxi på løbsdagen.

Vi anbefaler, at man undersøger hvilke buslinjer, der er berørt (se også under menupunktet trafikinformation), eller at man benytter metro eller S-tog, da disse transportformer ikke vil være påvirket af løbet. Alle metrolinjer og S-tog stopper på alle centrumstationer.

Information & køreplaner

Køreplan S-tog
Oversigt og køreplan for Metro
Businformation her – App: iPhone / Android
Planlæg din rejse her – App: iPhone / Android

Stationer tæt på start & mål

Den nye Metro CityRingen går lige til start- og målområdet:

  • Vibenhus Runddel (Fælledparken)
  • Trianglen
  • Poul Henningsens Plads (Jagtvej/Østerbrogade)

Det er også muligt at tage S-tog, som ikke vil være påvirket af løbet. Husk dog selv at tjekke din rejseplan, da DSB kan lave ændringer uafhængigt af løbet, som kan påvirke din rejse.

Følgende S-togstationer ligger nærmest start- og målområdet. De er alle centrum-stationer og betjenes dermed af alle S-togslinjer:

  • Nordhavn st. (1,8 km)
  • Østerport st. (2,1 km)
  • Svanemøllen st. (1,9 km)

Det er muligt at køre med bus på dagen, men mange buslinjer vil være omlagt pga. løbet. Mere information om busruter vil være tilgængelige, når vi nærmer os løbsdagen.