Udgivet

Bliv klar til CPH Half med fem gratis workouts med Zalando og FitLiving  frem mod CPH Half.

Snør løbeskoene og kom med til Zalando og FitLivings fem gratis workouts på Østerbro Stadion i København.

Her sørger Sara Jin Schmidt, chefredaktør på FitLiving, og personlig træner Sidsel Godsk for at booste din form med et udfordrende, varierende og ikke mindst sjovt program, hvor du får sved på panden uanset dit niveau og dine ambitioner.

Træningen består både af løb, styrkeøvelser, tekniktræning og coretræning, som tilsammen giver dig det bedste udgangspunkt for at gennemføre CPH Half den 15. september.

Alle kan være med, og du bliver samtidig en del af et hyggeligt trænings-community, hvor du kan få tips og råd til din træning.

Er du blandt de 250 hurtigste, der dukker op til den første workout den 24. april, kan du glæde dig til en fed goodiebag med en Nike T-shirt, gode sager fra bl.a. Mätbar, Red Bull og FitLiving samt en lækker Poké Bowl til at lade energidepoterne op med efter træningen.

Læs mere og tilmeld dig gratis

 

Sæt kryds i kalenderen

Træningen foregår på Østerbro Stadion ved Sparta Hallen, Gunnar Nu Hansens Plads 11, 2100 København Ø, og du skal sætte kryds i kalenderen følgende datoer:

Onsdag den 24. april kl. 17.30 – 19.30

Onsdag den 29. maj kl. 17.30 – 19.00

Onsdag den 26. juni kl. 17.30 – 19.00

Onsdag den 31. juli kl. 17.30 – 19.00

Onsdag den 28. august kl. 17.30 – 19.00

… og selvfølgelig søndag den 15. september, hvor du vil få mulighed for at være med til en ekstra hyggelig fejring af dit løb sammen med Zalando.

Tilmelding

Træningerne er åbne for alle og kræver ikke tilmelding, men sørg for at tilmelde dig Facebookeventet, hvor vi deler information om træningerne og billeder.