Udgivet

Tirsdag den 21. august afholder Sparta Atletik og Motion en workshop, som giver dig elitens tips til at blive klar til CPH Half. 

 

De færreste motionister kan finde så mange timer til træning, som eliten bruger på at blive klar til et halvmaratonløb.

Men derfor kan vi stadig lade os inspirere af eliten og omsætte nogle af de samme træningsprincipper til noget, der kan fungere i en helt almindelig hverdag.

Sammen med Sparta Atletik og Motion og test- og træningscenteret VO2 Lab inviterer vi på tirsdag den 21. august til 2 timers træning og workshop med masser af insidertips, inspiration og effektiv træning inspireret af eliten, så du kan blive klar til CPH Half.

Program med træning, tips og inspiration

Programmet byder bl.a. på:

  • Oplæg med anekdoter og træningsindsigter fra Danmarks hurtigste kvindelige løber, kenyanske Sylvia Kiberenge, og hendes træner Erling Worm
  • Oplæg om “Den optimale forberedelse” ved cand.scient. idræt og indehaver af testcentret VO2 Lab, Anders Spanggaard
  • Intervaltræning inspireret af elitens træning op mod CPH Half
  • En sjov mulighed for at prøve, hvor længe du kan følge med i eliteløber, Sylvia Kiberenges halvmaratontempo

Eventet foregår tirsdag den 21. august i Spartas klublokaler på Gunnar Nu Hansens Plads 11 på Østerbro fra kl. 17.00 – 19.30.

Hvis du ikke møder op i træningstøj, er der mulighed for at klæde om og også tage bad bagefter. Deltagelse er gratis; du skal blot tilmelde dig på facebookeventet

Tilmeld dig eventet “Bliv klar til CPH Half med eliten”

 

Video: Hør Anders Spanggaard fortælle om hans fokus for workshoppen

 

Sylvia Kiberenge og Erling Worm kommer og fortæller, hvordan de er inspireret af den kenyanske løbekultur i deres træning.

.

Læs også: Vinder Berlin Halvmaraton vil angribe verdensrekorden i København