Udgivet

Tilmeld dig Copenhagen Half Marathon 2022

Sikr dig din plads til næste års løbefest i Københavns og Frederiksbergs gader søndag den 18. september 2022.

Nu kan du godt sætte kryds i kalenderen og begynde at glæde dig!

Datoen, som du skal reservere, hedder søndag den 18. september 2022, og her kan du glæde dig til hele Danmarks kæmpe løbefest, Copenhagen Half Marathon, som løber af stablen i  sin 8. udgave.

Der er ingen kvalifikationskrav, lodtrækninger eller ansøgninger for at deltage i CPH Half – alle der har lyst til at give den gas og få en fed løbeoplevelse i hovedstadens gader, kan tilmelde sig løbet.

Uanset om du løber for at vinde, slå din egen personlige rekord eller opleve dit allerførste halvmaraton, så er der plads til dig. Og du kan være sikker på, at de mange tusinde tilskuere, DJ’s og underholdningsspots langs ruten kommer til at bære dig igennem de 21,0975 km.

Hvis du gerne vil have ekstra hjælp til at komme igennem, er vores dygtige pacere klar med hep, opmuntring og præcise løbeure, så du kan krydse målstregen i din drømmetid.

Tilmeld dig her

Det koster 525 kr. at deltage*, og for den pris får du bl.a. en lækker Nike løbe-T-shirt i høj kvalitet, en finishermedalje samt gratis personlige fotos og video fra løbet.

Maks-kapaciteten er 25.000 løbere, og der forventes at blive udsolgt inden løbsdagen.

* Fra og med mandag den 15. august stiger prisen til 575 kr.

 

Hurtig. For alle. En kæmpe fest.

Lynhurtig rute

CPH Halfs rute er lukket for trafik og designet til at bryde grænser! CPH Half har ruten og rammerne, uanset om du går efter verdensrekorden, en ny personlig rekord eller dit allerførste halvmaraton.

 

Et løb for alle

Vi byder alle løbere velkommen til start, uanset hvem du er, hvor du er fra, eller hvor hurtigt du løber. Alle kan få en plads til CPH Half, og alle bliver hjulpet i mål.

 

Fuld gas

Hvem sagde, at løb er kedeligt? Ikke os. Vi tør godt love dig, at København vil give dig så meget fest med på vejen, at de 21,0975 km vil føles som de hurtigste, du nogensinde har løbet.

 

Video: Oplev stemningen

 

Læs mere om CPH Half …

Se ruten
Se billeder fra CPH Half
Læs fakta om løbet
Læs nyheder
Se oftest stillede spørgsmål i FAQ’en
Se resultatarkiv