Udgivet

Træn op til CPH Half fællestræning løbeklub

Igen i år kan du komme i form til CPH Half med Sparta i København eller med lokale løbefællesskaber der, hvor du bor.

Er du klar til en masse lækre løbeture i godt selskab?

Igen i år er der masser af muligheder for at træne op til CPH Half med andre, der har samme mål som dig. Det er endda helt gratis, og alle kan være med.

Søndagsløb med Sparta fra Østerbro Stadion

Søndag den 31. juli kl. 9.00 starter Sparta op med de populære søndagstræninger fra Østerbro Stadion, hvor vi sammen bygger løbeformen op fra 10 til 17 km.

Over 7 søndage løber man i forskellige tempo-grupper fra 6:30 til 4:30 min/km, hvilket betyder, at der er et passende pace for langt de fleste løbere uanset niveau og ambitioner.

Det er gratis at være med og kræver ingen tilmelding.

Læs om Spartas Fællestræning her

 

Træn med andre klubber på Sjælland, Fyn eller i Jylland

Bor du uden for København – på Sjælland, Fyn eller i Jylland – er der mange andre lokale løbeklubber eller løbefællesskaber, hvor du også helt gratis kan løbe med og blive klar til CPH Half.

Her begynder træningerne i enten juli eller august og løber ligeledes frem til løbsdagen den 18. september.

Træningerne er gratis at deltage i og tilpasset løbere på alle niveauer – også dig, der er nybegynder eller måske slet ikke er sikker på, om du skal løbe CPH Half.

Det er lidt forskelligt hvor langt og hvor ofte man træner, men mange steder løber man flere omgange, så dem, der ikke kan løbe så langt endnu, også har mulighed for at være med.

Vi opfordrer til, at du enten følger klubberne eller løbefællesskaberne på Facebook eller holder dig opdateret på deres hjemmeside. Hvis du er i tvivl om, hvornår træningen foregår, så kontakt klubberne direkte via Facebook eller kontaktinformationerne på deres hjemmeside.

Se hvor du kan træne i nærheden af dig