I henhold til Forbrugeraftaleloven om handel på internettet har køber ingen fortrydelsesret, da rekreative fritidsaktiviteter ikke fremgår af aftalen. Læs mere om fortrydelsesret, refundering og øvrige vilkår her.

Er du forhindret i at deltage, kan du overdrage dit startnummer til en anden person. Du skal selv finde den person, du vil overdrage dit nummer til.

Ved overdragelse opkræves du et gebyr på 100 kr. i administrationsgebyr.

Vigtig information, inden du overdrager eller overtager et startnummer:

  • Af hensyn til alles sikkerhed skal overdragelse af et startnummer ske korrekt via nedenstående procedure.
    Uautoriseret brug af et startnummer kan føre til diskvalifikation.
  • Jf. dansk lov må billetter ikke udbydes eller videresælges til et højere beløb, end billetterne oprindelig er erhvervet for.

Sådan gør du

1) Log ind på din deltagerprofil

Log ind på din deltagerprofil ved at klikke på knappen nedenfor. Vælg “overdrag startnummer”.

2) Bekræft overdragelse

Idet du bekræfter, at du ønsker at overdrage dit startnummer, deaktiveres din tilmelding. Du opkræves 100 kr. for overdragelsen.

3) Videresend voucherkode

Du modtager umiddelbart derefter en e-mail med en voucherkode svarende til det beløb, du har betalt for startnummeret. Voucherkoden og angivelse af voucherens kontantværdi skal du videresende til den person, der skal overtage startnummeret.

4) Den nye deltager kan tilmelde sig

Den nye deltager kan nu foretage en normal online tilmelding på cphhalf.dk/tilmelding. Ved betalingsmetode indtastes voucherkoden, og den nye deltager opkræves desuden den eventuelle difference mellem voucherens værdi og den aktuelle pris for et startnummer.

Overdrag dit startnummer her