I henhold til Forbrugeraftaleloven om handel på internettet har køber ingen fortrydelsesret, idet rekreative fritidsaktiviteter ikke fremgår af aftalen.

Er du forhindret i at deltage, er det muligt at overdrage dit startnummer, såfremt dette ikke er købt med rabat eller på anden måde til reduceret pris, til en anden person mod et gebyr på 50 kr + administrationsgebyr på 15 kr. inkl. moms per deltager. Gebyret opkræves af den løber, der overtager startnummeret.

VIGTIGT! Af hensyn til alles sikkerhed skal overdragelse af et startnummer ske korrekt iht. nedenstående procedure, hvorved ny løber får sin egen deltagerprofil og et blankt startnummer. En overdragelse er ikke gyldig, før ny løber har modtaget en tilmeldingsvoucherkode fra den oprindelige løber. Det er ikke tilstrækkeligt at modtage oprindelige løbers startkort.

Vi gør opmærksom på, at uautoriseret brug af et startnummer vil føre til diskvalifikation.

Se nedenfor, hvordan du overdrager dit startnummer, og klik på knappen for at starte overdragelsen.

 

overfor

 

Sådan gør du

  • Log ind på din profil

Log ind på din tilmeldingsprofil ved at klikke på knappen ovenfor. Vælg “overdrag startnummer”.

  • Videresend e-mail med voucherkode

Idet du bekræfter, at du ønsker at overdrage dit startnummer, deaktiveres din tilmeldingsprofil. Du modtager straks en e-mail med en unik kode, som du skal videresende til den person, der skal overtage startnummeret.

  • Den nye deltager kan tilmelde sig

Den nye deltager foretager en normal tilmelding og indtaster ved betalingsmetode den voucherkode, som fremgår af førnævnte e-mail. Herved opkræves den nye deltager kun overførsels- og administrationsgebyr og får nu sin egen deltagerprofil og et blankt startnummer.