Udgivet

I år kan du slukke tørsten med vand fra Aqua d’Or og donere panten til Danmarks Naturfredningsforening.

Du kan have god samvittighed, når du krydser målstregen til CPH Half.

Men i år kan du både slukke tørsten i vand fra Aqua d’Or og booste samvittigheden endnu mere. Når du afleverer din tomme vandflaske fra Aqua d’Or i beholderne i målområdet, er du nemlig med til at støtte Danmarks Naturfredningsforening.

En flaske af 100% genbrugsplast

Udover selve pantdonationen er Aqua d’Or’s vandflaske oven i købet lavet af 100% genbrugsplast.

Dermed er du som løber i dobbelt forstand med til at kæmpe naturens sag og sørge for, at ressourcer genbruges og ikke ender med at forurene vores natur.

Støt en renere, sundere og mere mangfoldig natur

Lone Norup, markedschef i Danmarks Naturfredningsforening, glæder sig over donationen og CPH Halfs valg af flaske: 

“Donationen taler direkte ind i én af foreningens hjertesager. Arbejdet for et rent miljø, hvor produktion, forbrug og affalds­håndtering foregår på en måde, der skader naturen, miljøet og klimaet mindst muligt”.

“At vi genbruger og genanvender vores ’affald’ er to af de vigtigste faktorer for at nærme os et bæredygtigt forbrugssamfund, da fx 50 % af vores plastaffald på verdensplan kommer fra emballage, som kun bruges én gang. Derfor er det glædeligt, at Sparta også sætter fokus på, at vi ikke smider vores affald på gaden eller i naturen, men i stedet indsamler og sorterer vores affald, så det kan genanvendes i nye produkter – i dette tilfælde til nye vandflasker af genanvendt plast.”

 

CPH Half, Aqua d’Or og Danmarks Naturfredningsforening ønsker dig et godt løb og siger tak, fordi du hjælper med at passe på naturen og miljøet.

Læs mere om hvad CPH Half gør for at passe på miljøet