Løbsdato: Søndag 15. september
Løbsstart: kl. 11.15
Startsted: Øster Allé, 2100 København

Find det hele i Runners Guide

Nedenfor kan du finde nogle af de praktiske informationer, du har brug for at vide som deltager. Du kan også downloade Runners Guide, hvor vi har samlet alt vigtig information til dig.

 

Hent din Runners Guide her

 

 

Start & mål

CPH Half start og slutter på Øster Allé, som løber gennem Fælledparken. Det betyder, at der er god plads til både løbere og tilskuere i området.

 

Runners Area

Runners Area, som er området med deltagerfaciliteter, ligger i Fælledparken og dækker over den nordlige del af Øster Allé samt Edel Sauntes Allé. Området rummer faciliteter såsom startgrupper, bagageopbevaring, information, toiletter, vanddepoter samt omklædningstelte. Runners area åbner kl. 9.00.

 

Ind- og udgange

Løbere kan tilgå Runners Area fra alle retninger. Der vil være fri adgang til det meste af området, UNDTAGET sektionen med startgrupper på Øster Allé, som er afgrænset med en stiplet rød linje på oversigtskortet. Tilskuere og deltagere skal være opmærksomme på, at Øster Allé IKKE kan krydses fra ca. kl. 11.05 og mens løbet er i gang.

 

Se oversigtkort over hele start- og målområdet her

 

Afhentning af startpakke

Alle deltagere skal afhente startpakke på CPH Half Marathon Expoen den 12. – 14. september i Sparta Hallen. Startpakken indeholder startnummer, en Nike DriFit Miler T-shirt og en race bag. For at få startpakken udleveret, skal man fremvise sit startkort, som man modtager på e-mail før løbet.

 

Læs mere om startnummerafhentning

 

Informationer

Der vil være to informationer åbne på løbsdagen. Den ene er på CPH Half Expoen (åben fra kl. 9-11), den anden ligger i Runners area.

 

Toiletter

Der er toiletter tilgængelige i hele start-/målområdet. Vær opmærksom på, at der højst sandsynligt kan være kø til toiletterne umiddelbart før start, så afsæt god tid til det sidste toiletbesøg og husk, at der også er toiletter ved alle forplejningszoner; første zone er ved 4,2 km.

 

Sygdom og sundhed

På bagsiden af dit startnummer har du mulighed for at oplyse om eventuelle helbredsmæssige problemer, som vi skal vide om. Du kan også anføre en kontaktperson, som vi kan kontakte i ulykkestilfælde.

 

Bagageopbevaring

Alle deltagere kan få deres bagage opbevaret under løbet fra kl. 9.00 – 15.00. Bagagedepoterne er inddelt efter startnumre og placeret langs hele Edel Sauntes Allé og Øster Allé. Opbevaringen er gratis og under opsyn, men sker på eget ansvar.

 

Læs mere om bagageopbevaring

 

Tidtagning & splittider

Tidtagningen varetages af Ultimate Sport Service via en integreret chip i dit startnummer. Chippen må ikke fjernes fra startnummeret og heller ikke bøjes. Tiden starter, når du krydser startstregen, og slutter, når du krydser målstregen. Splittider registreres ved 5, 10, 15 og 20 km.

 

Opstilling i startgrupper

Startsektionen er opdelt i startgrupper svarende til løbernes forventede sluttider. Du tildeles en startgruppe ud fra den forventede sluttid, som du opgiver ved tilmelding. Startgrupperne fremgår af dit startkort og dit startnummer, ligesom hele startsektionen vil være skiltet, så du kan finde din startgruppe.

 

Løbsstart

Alle skal være på plads i deres tildelte startgruppe kl. 11.15, hvor starten går. Starten er rullende, hvilket vil sige, at efter startskuddet bevæger hele feltet sig over startstregen lidt ad gangen. Der kan gå op til 40 minutter, fra startskuddet går kl. 11.15, til de sidste løbere har krydset startstregen.

 

Læs mere om startgrupper og løbsstart

 

Pace teams

Der vil være 14 officielle pace teams, som alle deltagere har mulighed for at følge undervejs. De enkelte pace teams vil tage opstilling i startfeltet i den startgruppe, som passer til deres løbetempo. Pacerne er nemme at genkende med deres kulørte balloner, hvor der står hvilken sluttid, de løber efter.

 

Målgang

Når du har krydset målstregen, vil der være officials, der guider dig til at bevæge dig videre ned af målgaden. Dette er vigtigt, når der kommer mange løbere i mål, da der ellers kan ske en ophobning af løbere i målområdet. Følg derfor instruktionerne fra officials i målområdet samt speakerne.

 

Finisher medalje & indgravering

Alle, der gennemfører Copenhagen Half Marathon inden for tidsgrænsen, modtager deres finisher-medalje efter målstregen. Vær opmærksom på, at medaljeuddelingen kan være rykket et stykke væk fra målstregen og evt. ind i Runners Area, såfremt der ophobes løbere. Du har mulighed for at få indgraveret din sluttid i din finisher-medalje efter løbet.

 

Victory photo & personlig finisher video

Glem ikke at få taget et gratis victory photo i Runners Area, når du er kommet i mål. Fotoet sendes til dig på mail og/eller sms som et minde om dagen, og ikke mindst så indgår det i din egen personliggjorte finisher-video, som du får helt gratis nogle dage efter løbet.

 

Forplejning

I mål får du tilbudt et udvalg forfriskende drikkevarer og snacks: Pågen Gifflar, en High5 recovery bar, High5 energy drink, frugt og Carlsberg Nordic alkohol-fri øl.

 

Zalando Recovery Zone

Kom og slap af i benene, nyd en burger, en pita, en kold øl eller noget sødt for at fejre dit halvmaraton i Zalando Recovery Zone på Dansepladsen ved Runners Area. Området er åbent for både løbere og tilskuere.

 

Læs mere om Zalando Recovery Zone

 

DM Halvmaraton

CPH Half '19 er vært for DM Halvmaraton, som i år er åbne mesterskaber. Det vil sige, at alle med dansk statsborgerskab automatisk deltager i DM. De hurtigste, seedede løber starter forrest, og vinderen er den der kommer først over målstregen. Derudover konkurrerer alle fra 30 år og op i aldersgrupper (masters) og ungsenior (U23), hvor det er den med den hurtigste nettotid (modsat først over målstregen), der vinder.

Straks efter løbet kan du se din DM-placering på resultatlisterne. Der er præmieoverrækkelse i Runners Area kl. 15.00.

Læs mere om DM Halvmaraton