Vores resale-platform er gået i luften
By Pandiweb372
Torsdag, 29. februar

Nu er det muligt at sælge eller købe et startnummer til et udsolgt CPH Half 2024 gennem vores sikre platform.

Vores nye resale-platform giver dig tre muligheder for at sælge dit startnummer eller købe et til vores udsolgte events:

  1. Du kan sælge dit startnummer til en, som du kender. Det eneste der kræver, er, at du har købers e-mail, som du taster ind. Køberen vil herefter modtage en mail med instrukser.
  2. Sæt dit startnummer til salg på “børsen”. Du angiver den ønskede pris (dog ikke højere end vores salgspris), og så kan en interesserede køber gennemføre handlen. Som sælger får du en e-mail, når salgsprocessen er i gang.
  3. Giv dit nummer væk. Det er også muligt for dig bare at overføre et startnummer, hvis du ikke ønsker at sælge det.

I alle tre tilfælde er der et administrationsgebyr for sælgeren på 100 dkk.

 

Nem og sikker at bruge

Resale-platformen er blandt andet sikker at bruge, da sælger skal logge ind på platformen via sin deltagerprofil. Dette gør, at du som køber med ro i maven kan trykke “køb”.

Er du i tvivl om, hvordan du logger ind på din deltagerprofil, så finder du dit brugernavn og password i din bekræftelsesmail, da du tilmeldte dig Copenhagen Half Marathon eller CPH Marathon.

Ønsker du at købe eller sælge et startnummer, så anbefaler vi udelukkende, at du gør det gennem vores resale-portal. Kun på denne måde kan vi garantere en sikker handel mellem køber og sælger.