Starttidspunkt
Starten går søndag den 17. september 2023 kl. 11.15 fra Gl. Kongevej og slutter på Frederiksberg Allé.

Startområde
Startområdet på Solberg Plads, Frederiksberg, åbner kl. 9:00 søndag morgen. Området rummer alle faciliteter inden løbet, og der er indgang fra alle retninger. Sørg for at være der i god tid, så du får en god og rolig start på dit løb.

Bagageaflevering
Du kan aflevere din race bag i bagageteltene på Solbjerg Plads mellem kl. 9:00 og kl. 11:00. Bagagen er overvåget, men opbevaring er stadig på eget ansvar. Brug venligst den race bag, der bliver udleveret til dig på CPH Half Expo, og glem ikke at vedhæfte mærkatet med dit startnummer.

Information
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål på løbsdagen, bedes du henvende dig til vores help desk nær bagageafleveringen, som er åbent fra kl. 9:00 til kl. 11:00.

Toiletter
Der er masser af toiletter i start- og målområdet. Der er også toiletter ved alle 5 forplejningszoner langs ruten. Den første er placeret ved 4 kilometer-mærket. 

Pace grupper
Løberne er inddelt i syv startgrupper baseret på deres forventede sluttid. Dette er for at sikre et gnidningsløst og sikkert løb for alle samt for at forhindre trængsel. Vær opmærksom på din startgruppe, og husk at din tidtagning ikke starter, før du passerer startlinjen. Hvis du er i tvivl om, hvilken startgruppe du er i, kan du tjekke dit registreringskort eller se på farven på dit løbsnummer.

Kom til din startgruppe
Tjek kortet for at se, hvor din startgruppe er placeret, og hvordan du kommer derhen efter at have afleveret din race bag. Du kan logge ind på CPH Half-appen for at få nem vejledning til den nøjagtige placering af din startgruppe.

Vi anbefaler, at du går til din startgruppe mindst 30 minutter før løbet bliver skudt i gang. Startområdet er stort, og der er travlt op til løbsstart. Undersøg derfor på forhånd, hvordan du kommer til din startgruppe, og giv dig tid til at komme derhen.

Mål
Målet er placeret for enden af Frederiksberg Allé, hvor du kan se frem til en fantastisk afslutning med tusindvis af tilskuere og flag på hver side. Når du krydser målstregen, får du en flot medalje, ligesom du kan tanke op med bananer, vand fra Aqua d’Or, gifflar fra Pågen, barer High5 bar, Red Bull og en Carlsberg Nordic.

SuperHalfs-medalje
Løber du med i SuperHalfs-serien? Og har du lige gennemført CPH Half som dit sidste løb i serien? Så har du fortjent en ekstra flot medalje! Kom forbi SuperHalfs-teltet i målgaden – lige frem og til venstre, når du krydser målstregen (se kort nedenfor) – så vi kan fejre dig og overrække dig din velfortjente medalje. Vil du vide mere om SuperHalfs-serien, kan du opsøge standen på expoen eller klikke her.

 

Celebration photo
På Solbjerg Plads kan du få taget et flot celebration-foto med din medalje til minde om din imponerende præstation og en dejlig dag i de københavnske gader. Og så er det i øvrigt gratis at få taget billedet.

PureGym stretching
Afslut dagen med en dejlig udstrækning med PureGyms instruktører på Solbjerg Plads. Du kan låne yogamåtter og foam rollere, ligesom du kan se alle øvelserne på storskærm undervejs. Der begynder løbende nye sessioner, så kig forbi og få strukket de ømme muskler.