Starten går søndag den 17. september 2023 kl. 11.15 fra Øster Allé, 2100 København Ø, hvor deltagerne også krydser målstregen.

 

Runners Area

Når du kommer til Fælledparken, anbefaler vi, at du går til Runners Area, hvor du finder alle de faciliteter, du har brug for, herunder bagageindlevering, vandposter og toiletter. Sørg for i god tid at gå til startsektionen for at finde din startgruppe.

Selve startsektionen er inddelt i forskellige startgrupper efter forventet sluttid og strækker sig over Edel Sauntes Allé og Øster Allé.

Læs mere om startgrupperne her

Alle deltagerfaciliteter findes i Runner’s Area (fordelt omkring Edel Sauntes og Øster Alle), mens tilskuere og familie kan heppe på løberne og følge løbet live fra tribunerne ved start- og målstregen, hvor der er storskærm med dansk og engelsk speakerteam.

Information

I Runners Area Informationen åbner kl. 9.00 på løbsdagen. Den er placeret på CPH Half Expoen (i teltet ved nummerudleveringen).

Væske og forplejning

Der er vand og High5 energidrik tilgængelig i start- og målområdet, og alle løbere tilbydes følgende udvalg af recovery snacks og drikkevarer efter målgang:

  • en flaske vand fra Aqua d’Or (lavet af genbrugsplast)
  • Carlsberg Nordic øl
  • Red Bull energidrik
  • Pågen Gifflar
  • H5 recovery bar

Toiletter

Der er toiletter tilgængelige i hele start-/målområdet. Vær opmærksom på, at der højst sandsynligt kan være kø til toiletterne umiddelbart før start, så afsæt god tid til det sidste toiletbesøg.  Husk, at der også er toiletter ved alle forplejningszoner; første zone er ved 4,2 km.

Bad og omklædning

Der er omklædningstelte separate for kvinder og mænd i Runners Area. Der er desuden badefaciliteter i Idrætshuset på Gunnar Nu Hansens Plads 7 – ca. 5-10 minutters gang fra start- og målområdet ud mod Østerbrogade. Det er gratis at benytte badefaciliteterne.

Bagageopbevaring

Alle deltagere kan få deres bagage opbevaret under løbet fra kl. 9.00 – 15.00. Bagagen indleveres i lastbiler inddelt efter startnumre, og som er placeret langs hele Edel Sauntes Allé og Øster Allé. Ens bagageopbevaring er placeret i samme sektion som ens startgruppe. Opbevaringen er gratis og under opsyn, men sker på eget ansvar.  Læs mere her

Placering i startfeltet

Alle deltagere bliver tildelt en ud af 7 startgrupper baseret på den forventede sluttid, som man selv anfører ved tilmelding. Startgrupperne fremgår af oversigtskortet og er tydeligt markeret i startgaden. De officielle pace teams vil placere sig i hver enkelt startgruppe i overensstemmelse med deres løbstider. Læs mere her

Målgang

Når du har krydset målstregen, er det vigtigt, at du fortsætter med at bevæge dig videre ned af målgaden og videre ind i Runners Area. Dette er særligt vigtigt i det tidsrum, hvor der kommer mange løbere i mål, da opbremsningen kan bevirke, at løbere bagved ikke kan krydse målstregen. Følg derfor instruktionerne fra officials i målområdet samt speakerne.

Finisher-medalje

Alle, der gennemfører Copenhagen Half Marathon inden for tidsgrænsen, modtager deres finisher-medalje efter målstregen. Vær opmærksom på, at medaljeuddelingen kan være rykket et stykke væk fra målstregen og evt. ind i Runners Area, såfremt der ophobes løbere.

Medaljeindgravering

Få indgraveret din sluttid i din finisher-medalje efter løbet. I indgraveringsboden i Runners Area kan du få personliggjort din medalje, inden du tager medaljen med hjem til samlingen.

Celebration photo & videodiplom

Glem ikke at få taget et gratis celebration photo i Runners Area, når du er kommet i mål. Fotoet sendes til dig på mail og/eller sms som et minde om dagen, og ikke mindst så indgår det i dit eget personlige videodiplom, som du får helt gratis nogle dage efter løbet.

Samaritter og medical team

Der er samaritter og læger til stede i start- og målområdet, ved alle fem forplejningszoner samt kørende ude på hele ruten. Hvis du oplever ubehag, smerte eller er blevet skadet, skal du henvende dig til samaritterne eller til en af de mange officials, som hurtigt kan skaffe hjælp. På bagsiden af dit startnummer har du mulighed for at oplyse om eventuelle helbredsmæssige problemer samt anføre en kontaktperson, som vi kan kontakte i ulykkestilfælde.