Start og mål

Starten går søndag den 16. september kl. 11.15 fra Øster Allé, 2100 København Ø, hvor deltagerne også krydser målstregen.

Feltet er inddelt i tydeligt afmærkede startgrupper efter ens forventede sluttid. Respektér venligst den tildelte startgruppe. Der vil være én samlet start, og der går op til 40 minutter, før alle løbere har krydset startstregen.

Alle deltagerfaciliteter findes i Runner’s Area, mens CPH Half Village – som er åben hele dagen med live dækning på storskærm, Kødbyens Mad & Marked samt masser af børneaktiviteter – er stedet, hvor løbere, venner og familie kan mødes, følge løbet og fejre sammen.

Faciliteter i området

Information

Informationen åbner kl. 9.00 på løbsdagen og er placeret på CPH Half Expoen (i teltet ved nummerudleveringen). Der er også en mindre info-stand ved CPH Half Village, som også åbner kl. 9.00, men vi gør opmærksom på, at der ikke udleveres startnumre her.

Væske og forplejning

Der er vand og High5 energidrik tilgængelig i start- og målområdet, og alle løbere tilbydes et udvalg af snacks efter målgang.

Placering i startfeltet

Alle deltagere bliver tildelt en startgruppe ud fra den forventede sluttid, som man selv anfører ved tilmelding. Startgrupperne vil være tydeligt markeret i startgaden, og det er vigtigt, at du placerer dig i den rette startgruppe. De officielle pace teams vil placere sig i startgrupperne i overensstemmelse med deres løbstider.

Toiletter

Der er toiletter tilgængelige i hele området. Vær opmærksom på, at der kan være kø til toiletterne umiddelbart før start, så prøv at være i god tid. Husk, at der også er toiletter ved alle forplejningszoner; første zone er ved 4,2 km.

Bad og omklædning

Der er separate M/K-omklædningstelte på stævnepladsen, og der er badefaciliteter i Idrætshuset, Gunnar Nu Hansens Plads 7 – kun ca. 5 minutters gang fra start- og målområdet. For bagageopbevaring, se info-punkt ‘bagage’.

Målgang

Når du har krydset målstregen, er det vigtigt, at du fortsætter med at bevæge dig videre ned af målgaden og videre ind i Runners Area. Dette er særligt vigtigt i det tidsrum, hvor der kommer mange løbere i mål, da opbremsningen kan bevirke, at løbere bagved ikke kan krydse målstregen.

Finisher-medalje

Alle, der gennemfører Copenhagen Half Marathon inden for tidsgrænsen, modtager deres medalje efter målstregen. Vær opmærksom på, at uddelingen ved kødannelse i målområdet vil blive rykket længere ned ad startgaden og evt. ind i Runners Area.

Celebration photo

Få taget et gratis celebration photo i Runners Area efter dit løb. Fotoet kan ses på dit personlige diplom, som du kan printe fra resultatlisten på cphhalf.dk. Du modtager også fotoet på mail og evt. sms.

Samaritter

Der er samaritter og læger til stede i start- og målgaden, ved alle forplejningszoner samt ude på ruten. Hvis du oplever ubehag, smerte eller er blevet skadet, skal du henvende dig til samaritterne eller til en af de mange officials. Du har også mulighed for at oplyse om eventuelle helbredsmæssige problemer bag på dit startnummer.

Massage ved Sportseducation

Sportseducation tilbyder gratis massage til alle deltagere efter løbet. Massagebriksene findes i Runners Area. Vær opmærksom på, at der kan forventes kø.