Udgivet

SuperHalfs tager næste skridt og lancerer ny tilmeldings- og velgørenhedsplatform i samarbejde med realbuzz.com.

SuperHalfs, som består af halvmaratonløb i byerne Lissabon, Prag, København, Cardiff og Valencia tager nu næste store skridt, frem mod seriens første løb og kick-off i Lissabon til marts.

SuperHalfs har indgået samarbejde med realbuzz.com – verdens førende eksperter i online registrering og velgørenhed inden for løb – som munder ud i en helt ny hjemmeside under url’en www.superhalfs.com.

På www.superhalfs.com finder man nu forskellige muligheder for at tilmelde sig SuperHalfs-serien, træningsinspiration samt ikke mindst muligheden for at løbe SuperHalfs for velgørenhed.

Rejsen kan begynde

Det betyder, at løbere, der gerne vil prøve kræfter med SuperHalfs, kan tilmelde sig, lave en profil og for alvor komme i gang med deres “SuperRejse”.

Og det er der mange, der gerne vil!

”Siden lanceringen i september 2019 har reaktionen på den nye SuperHalfs-serie været fænomenal. Tusinder af løbere fra hele Europa og verden er spændte på at starte deres rejse rundt til disse fem smukke byer i 2020. Forud for serien, der skydes i gang i Lissabon i marts, er vi glade for at have indgået samarbejdet med realbuzz.com om udviklingen af en ny hjemmeside, således at dem der stiler mod at blive en SuperRunner, får mulighed for at følge deres deltagelse med et virtuelt “SuperPas”, købe serietilmelding eller sikre sig en plads i SuperHalfs nye velgørenhedsprogram,” siger Glenn Lattimer, som er generalsekretær i SuperHalfs. 

 

Oplevelser og velgørenhed på www.superhalfs.com

SuperHalfs-serien forener fem af verdens smukkeste halvmaratonløb med formålet at fremme løb, oplevelser, turisme og miljømæssig bæredygtighed.

Løberne har mulighed for at følge deres deltagelse i serien igennem et virtuelt pas, få adgang til et væld af indhold om træning, sundhed og kost, samt sikre en plads i hver af de fem events – enten enkeltvist, gennem en officiel velgørenhedspartner eller med en seriebillet, som sikrer adgang til alle fem løb.

Løbere som ønsker at gennemføre alle fem SuperHalfs-løb, kan nu for alvor begynde deres rejse.

 ”Vi er glade for at samarbejde med SuperHalfs teamet ved at levere hjemmesiden og velgørenhedsprogrammet til denne prestigefyldte halvmaratonserie. Dette er en fantastisk mulighed for løbere på alle niveauer for at udfordre sig selv og tage på deres livs løbeeventyr. At skaffe penge til en velgørenhedsorganisation, som ligger deres hjerte nært, er en fantastisk måde for disse løbere at gøre deres SuperHalfs-rejse endnu mere mindeværdig,” siger Tim Rogers, administrerende direktør for realbuzz.com

 

 

Vis dette opslag på Instagram

 

We all have our reasons to run. Maybe you want to lose weight, get in better shape or you simply run because you love it 🧡 We are curious to know: Why you are a runner? And remember: You are not defined as a runner because of the distance or the speed. If you run then you are a runner! 🏃‍♂️🏃‍♀️

Et opslag delt af SuperHalfs (@super_halfs) den

Det virtuelle SuperPas

Hvis man opretter en profil på www.superhalfs.com, får man et unikt virtuelt pasnummer. Dette nummer bruges til at følge ens deltagelse i serien, på vejen mod at gennemføre alle fem løb og gøre sig fortjent til seriens “SuperMedalje”.

Det egentlige virtuelle pas afsløres efter seriens første løb, som finder sted i Lissabon søndag den 22. marts 2020.

Med en SuperHalfs-profil får man også gradvist adgang til eksklusive fordele såsom merchandise (lanceres i løbet af de kommende måneder), fortrinsret til løbsregistrering og mulighed for at sikre sig en af de garanterede pladser, som er reserveret til hvert løb, og som vil være tilgængelige, selvom løbet meldes udsolgt.

 

Løb for velgørenhed

SuperHalfs har arbejdet sammen med realbuzz.com om at skabe et samarbejde med en række internationale velgørenhedsorganisationer, som vil tilbyde løberne mulighed at indsamle penge til et godt formål.

Ved at løbe for velgørenhed kan man ikke kun ændre liv, men får også en række fordele, herunder garanteret adgang til udsolgte SuperHalfs-løb samt support med fundraising og træning.

 

Tilmelding til hele serien

Udover at kunne deltage i et eller flere af løbene, er det muligt at købe et “series pass”, som inkluderer adgang til alle fem løb.

Et series pass indeholder fem adgangskoder, som, når de indløses, giver løberne adgang til hvert løb.

Koderne forbliver aktive i 36 måneder, hvilket giver løberne mulighed for at planlægge deres rejse rundt i de fem byer over en periode på 3 år, selvom mange løbere tilsyneladende regner med at gennemføre dem alle over blot en enkelt sæson inden udgangen af 2020!

Gå til www.superhalfs.com

 

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Today is the first day of a new year 🎉 It is not just an ordinary year, it’s a new decade. And in 2020 we will step up our running game and travel around Europe for the fun of running, for the thrill of travel, and for the joy of saying “I did it!” 🌍 Let’s set the bar high and make this year a SuperYear! All the best, The SuperHalfs team

Et opslag delt af SuperHalfs (@super_halfs) den