Udgivet

Kan du ikke vente med at løbe stærkt i Københavns gader igen? Tilmeld dig næste års CPH Half nu og løb med den 19. september 2021.

2020 har budt på mange udfordringer og forhindringer – og ikke af den gode slags!

Nu er det tid til at kigge fremad mod et 2021, der forhåbentlig bliver året, hvor vi igen kan være sammen om store oplevelser, jagte vores drømme og skabe nye minder. Selvom de svære tider endnu ikke er ovre, tror vi på, at vi den 19. september igen kan løbe sammen i Københavns og Frederiksbergs gader.

Vil du være med på rejsen?

Tilmeld dig CPH Half 2021 her

 

Hvem skal du løbe med?

CPH Half handler om at skabe oplevelser sammen. Om at opnå vores mål og dele dem med hinanden.

Er du nogen, du gerne vil dele dit CPH Half med næste år? Så del videoopslaget nedenfor, tag din løbemakker og hjælp os med at dele budskabet om, at CPH Half går efter at ramme Københavns gader i 2021.

Læs mere om CPH Half her

 

Din sikkerhed, vores ansvar

Afviklingen af CPH Half vil til enhver tid skulle godkendes af myndighederne og dermed leve op til de gældende krav til sikkerhed og sundhed.

Hvis løbet alligevel må aflyses på grund af corona-restriktioner eller corona-situationen i almindelighed, får du mulighed for at få refunderet dit startgebyr. Du kan derfor trygt tilmelde dig CPH Half. Du kan læse alle vilkår og betingelser her

 

Giv et startnummer i gave

Har du lyst til at forære en løbeglad ven eller familiemedlem en plads i feltet til CPH Half ’21? Så har du mulighed for at købe et gavekort, som kan indløses til CPH Half 2021 eller 2022.

Køb gavekort her