Udgivet

Sikr dig en af de 25.000 pladser til CPH Half ’18

Vær en del af CPH Half – Nordens eneste IAAF Gold Label-halvmaraton, som afholdes i sin 4. udgave den 16. september 2018.

CPH Half ’18 finder sted søndag den 16. september 2018

I alt 25.000 startnumre er sat til salg, og det koster kr. 475,- at deltage i løbet, som er Nordeuropas eneste IAAF Gold Label halvmaraton. Løbet har start og mål på Øster Allé i København, hvor startskuddet lyder søndag den 16. september 2018 kl. 11.15.

I deltagergebyret er også inkluderet en lækker Nike T-shirt, en finishermedalje, gratis personlige billeder og video optaget i løbets live zoner – og selvfølgelig en kæmpe oplevelse i Københavns og Frederiksbergs gader.

Køb dit startnummer til CPH Half

 

Video: Oplev stemningen til CPH Half

 

København er stedet, hvor der løbes stærkt

I løbet af de tre år, CPH Half har eksisteret, blevet verdenskendt for sin hurtige rute. Det har sat København på verdenskortet som stedet, hvor man kommer for at løbe stærkt.

Og det er ikke kun verdenseliten, der har fået øjnene op for Københavns hurtige rute, men også motionister og løbeentusiaster fra hele verden. Måske har du også selv opdaget fordelene ved en flad rute, som samtidig løber igennem det mest centrale og bedste af København og Frederiksberg og gør de 21,0975 km til en uforglemmelig oplevelse.

“Der tales om de tider, der løbes i København. Det er bare den by, hvor der bliver løbet hurtigt. Hvis ikke der bliver verdensrekord i år, så sker det i de kommende år”

Abdi Hakin Ulad, OL-deltager og forsvarende dansk mester på halvmaraton

 

 

En del af noget større

Langs med den 21,0975 km lange rute vil du som deltage få en oplevelse af, at du bestemt ikke er alene – både med udfordringen og med glæden. En kæmpe folkemængde af fantastiske tilskuere vil heppe dig i mål og opmuntre dig hele vejen.

 

“Verdensklasseløb. Hele byen bare summer af god stemning. Rammerne er sat til at få en god tid. Lad det forblive en årlig tradition, elsker det løb”

Birgitte, CPH Half ’17 finisher

 

Dertil kommer de mange officielle power zoner og underholdningsspots med DJs, performance, cheerleaders og overraskelser. Som løber får du mulighed for at opleve det bedste af hovedstadens atmosfære på en helt unik måde, hvor du føler dig som centrum samtidig med, at du er en del af noget større.

Udforsk ruten på det interaktive kort

 

 

Oplev det – første gang eller igen og igen

Når man først har oplevet stemningen i Københavns og Frederiksbergs gader, er det for mange vanedannende. Mange har været med hvert år til CPH Half og har gjort løbet til en tradition.

Se hvad andre siger om CPH Half

For andre er det blevet startskuddet til at rejse ud og opleve løb i hele verden eller andre steder i Danmark. Uanset hvad er det en personlig rejse og et mål, der indfries, allerede når du krydser startstregen den 16. september.

Vi ønsker dig en god rejse!

 

Følg @cphhalf på Facebook