Kom i form til halvmaratondistancen på 14 uger med Nike+ Run Club.

Hent NRC+ appen eller klik dig ind på NRC+ websitet for at finde masser af inspiration og gratis træningsplaner til både korte og lange distancer.

Med NRC+ kan du også connecte med et worldwide træningscommunity for at bevare motivationen til at nå dit mål.

Find din Nike+ Run Club træningsplan her

 

Fællestræning

 

Op til CPH Half er der gratis fællestræning både med Sparta fra Østerbro Stadion i København og en række andre steder rundt omkring i hele Danmark.

Sparta tilbyder 7 søndagstræninger med tempogrupper fra ca. 4:15 – 7:00 min/km og dermed træning for absolut alle niveauer og ambitioner – uanset om du går efter en tid på 1:30 eller 2:30.

Bor du uden for København – på Sjælland, Fyn eller i Jylland – er der mange andre lokale løbeklubber eller løbefællesskaber, hvor du også helt gratis kan træne sammen med andre, der gerne vil løbe CPH Half. Her begynder træningerne i enten juli eller august.

Læs mere om fællestræningen her

 

 

Thijs’ træningstips

Træningstips CPH Half

Thijs Nijhuis er indehaver af et hav af mesterskabstitler på både halvmaraton og en lang række andre distancer. Han løber ikke bare langt, men også hurtigt. Han deler ud af sine bedste træningstips og fortæller om sin motivation, forbilleder og træningsrutiner i en travl hverdag.

Få Thijs’ træningstips her