Starten til CPH Half er ved begyndelsen af Gl. Kongevej på Frederiksberg – i tæt på Frederiksberg Rådhus.

Offentlig transport

Metro CityRingen går lige til bagageområdet på Solbjerg Plads, sombligger mellem metrostationerne Frederiksberg og Fasanvej. Herfra er der kun få hundrede meter til startområdet på Gl. Kongevej.

  • Frederiksberg (M1, M2, M3)
  • Fasanvej (M1, M2)

Det er muligt at køre med bus på dagen, men mange buslinjer vil være omlagt pga. løbet. Du kan læse mere om, hvilke busruter der vil være tilgængelig på Movias hjemmeside.

 

Rejs nemt og billigt med Eventbillet

Deltagere og tilskuere kan med fordel købe en særlig Eventbillet til offentlig transport på løbsdagen. Med den kan du benytte den offentlige transport ubegrænset i 12 timer i hele Storkøbenhavn. Eventbilletten skal købes i DOT Billetter-appen. Appen er gratis og kan hentes ved at klikke på linket herunder.
Vær opmærksom på, at Eventbilletten kun kan købes i DOT Billetter appen. Du skal derfor klikke på linket fra din telefon og have DOT Billetter-appen downloadet på forhånd.

Du kan hente DOT Billetter-appen til din smartphone her.

Har du allerede appen? Så kan du købe din Eventbillet her.

Læs mere om Eventbilletter her.

Andre billetmuligheder

Hvis du har brug for at bruge den offentlige transport over flere dage, kan du købe et CityPass, som virker 24 – 120 timer. Læs mere om CityPass her.

En sidste mulighed er at købe et Copenhagen Card. Her får du fri adgang til mere end 80 attraktioner og museer, ligesom du får fri transport i hovedstadsområdet samt til og fra Lufthavnen. Du kan læse meget mere om Copenhagen Card her.

Bilister

Pga. de meget begrænsede parkeringsmuligheder anbefaler vi på det kraftigste, at du cykler, går eller tager Metroen til og fra startområdet.

Er man nødsaget til at tage bilen, anbefales det at parkere i udkanten af København og tage Metro eller S-tog ind til startområdet. Bilister bør desuden tage højde for vejlukninger og omdirigeringer i forbindelse med løbet (se nedenfor).

Yderligere trafikinformation

Find detaljeret information om vejlukninger, omdirigeringer og andre trafikale ændringer her

Information og køreplaner

Find link til aktuelle køreplaner:

Køreplan for S-tog
Oversigt og køreplan for Metro
Planlæg din rejse her – download app til iPhone eller Android