Underholdning og power zones

 

Glæd dig til at blive underholdt og heppet på alle 21,1 km

 

 

Power zones skaber festen undervejs

 
Som en del af underholdningen på ruten er der 10 power zones. Hver power zone er forskellig, men fælles for dem alle er, at det handler om, at løbere og tilskuere skal have en fantastisk oplevelse med god stemning.
 
Her er underholdning for alle. Hvad end du er til hoppeborg, popcorn og storskærm med løbet live, eller du mere er til fest med øl, brandbil, maskotten Pikachu og cheerleaders, så er én ting er sikkert, der bliver heppet i stor stil.
 
 
Power zones are a highlight of this race vs. others in the world…”
 
Donald Gong, 19. september 2018
 

Telenor Power Zone til Copenhagen Half Marathon

Oplev stemningen på Dronning Louises Bro til Copenhagen Half Marathon

Gennem de fire gange Copenhagen Half Marathon har været afholdt, er NBROs Power Zone blevet næsten ikonisk. Der bliver larmet rigtig meget, trommet rigtig meget, fløjtet rigtig meget og heppet rigtig meget på alle seje løbere, der løber over Dronning Louises Bro.

 

Alt fra røg til samba

 
Ud over de 10 power zoner undervejs, er der også en række underholdningsspots på ruten. Underholdningsspotsene byder på lækre sambarytmer fra Toscana Samba, buldrende trommer, når Slagkraft giver den gas, smuk sang fra 200 mennesker bedre kendt som UNITED-koret, en lang række DJ’s og meget mere musik.
 
Ud over musik i forskellige genrer byder underholdsningsspottet Zalando light and sound på lys- og røgshow under BLOX. Boblberg sørger for bobler – både i form af sæbebobler og champagne.
 
I start- og målområdet kan du opleve Friends & Family Zone, der sørger for storskærm, underholdning til børnene og kulinariske oplevelser til den lille sult.
 

Underholdningen til Copenhagen Half Marathon rummer alt fra det storslåede og larmende til de små vidunderlige detaljer.

Her har Boblberg for eksempel pustet sæbebobler for løberne.