fbpx
8 gode tips, når du skal i depot
By Deniz Sparta
Torsdag, 22. februar

Depoterne ved Copenhagen Half Marathon er vigtige. Det er her, du tanker ny energi til den næste del af løbet, og derfor har vi lavet en lille guide, så du kan komme bedst muligt ind og ud af depotet.

Brug hele depotet
Det kan være fristende at løbe hen til den første kop på det første bord. Det giver hurtigt en trafikprop, så brug hele depotet og vælg en kop længere henne, hvor der er bedre plads.

Brug begge sider
Til Copenhagen Half Marathon er der depoter i begge sider af vejen. Der er samme forplejning i begge sider, så vælg den side, hvor der er bedst plads.

Undgå at stoppe op
Det er fint at sætte farten ned i depotet, men undgå at stå stille. Løb ind, tag hvad du skal bruge og løb ud igen. Så der er bedre plads til de næste løbere, og du undgår, at nogen løber ind i dig bagfra.

Drik effektivt
Tryk koppen lidt sammen i toppen, så den bliver elipse-formet. Det gør den meget nemmere at drikke af, mens du løber.

Vær opmærksom

Et depot kan ofte minde om en bikube, hvor bierne flyver ind og ud. Det skal man ikke lade sig skræmme af, men det er vigtigt at være ekstra opmærksom på de andre løbere, så sluk din musik og se dig godt for, når du kommer til depotet.

Planlæg dit besøg

Tænk over, om du vil have vand, energidrik eller begge dele, allerede inden du kommer til depotet. Vandet er altid placeret både før og efter energidrik og energigeler. Energigeler findes kun på depotet ved 11,5 km.

Geler
Hvis du selv medbringer geler undervejs, kan det være en god ide at tage dem lige før et depot. Så kan du skylle efter med en kop vand. Husk at smide din emballage i drop zones, som er indrettet før og efter forplejningszonerne.

Tak!
Hvis du har overskud til det, så sig tak til de frivillige på den anden side af bordet og giv dem et smil. Det er nemlig den måde, de tanker energi på.