Her kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med tilmelding og deltagelse i Copenhagen Half Marathon. Savner du et punkt på listen, eller kan du ikke finde svar her? Skriv gerne til os på [email protected]

Oftest stillede spørgsmål

Hvordan tilmelder jeg mig Copenhagen Half Marathon?

CPH Half ’19 er UDSOLGT

Tilmelding foregår online på cphhalf.dk eller via CPH Half Appen. Tilmeldingen åbner den 1. december kl. 12.00. Eftertilmelding kan desuden, såfremt der stadig er ledige startnumre, ske på CPH Half Expoen torsdag – lørdag inden løbet.

Hvad koster det at deltage?
Fra lørdag den 1. december – KUN 1000 STARTNUMRE kr. 412,- (15% rabat på normalprisen)
Normalpris kr. 485,-
Fra mandag den 19. august 2019 kr. 535,-

 

Hvad er inkluderet i prisen?

Foruden startnummer, en Nike løbe-T-shirt og en finisher-medalje.

Er der et begrænset antal pladser?

Ja, der er et maksimum på 25.000 pladser.

Hvordan tilmelder jeg mig DM?

Der afvikles DM i halvmaraton i forbindelse med CPH Half 2019. Alle deltagere, der har dansk statsborgerskab, og som er tilmeldt senest 72 timer før start, har mulighed for at stille op til DM.

Nærmere information om tilmelding til DM og praktisk information findes på cphhalf.dk/dm udsendes i øvrigt direkte til alle klubber under DAF.

Eftertilmelding til DM er ikke muligt.

Hvor og hvornår går starten til Copenhagen Half Marathon?

Starten går fra Øster Allé søndag den 15. september 2019 kl. 11.15.

Hvordan afvikles starten?

CPH Half afvikles i en samlet, rullende start. Det vil sige, at løbet startes ved startskuddet, hvorefter først den seedede elite og derefter de øvrige deltagere krydser startstregen. Hele starten tager op til 40 minutter.

Alle deltagere tildeles på forhånd en startgruppe i henhold til den forventede sluttid, man angiver ved tilmelding. Man kan ændre sin forventede sluttid og dermed startgruppe på sin online tilmeldingsprofil.

Kan alle deltage?

Alle der er sunde og raske og i stand til at gennemføre hele distancen ved egen hjælp, kan deltage. Læs yderligere vigtige deltagervilkår og betingelser her

Kan jeg blive indplaceret i elitefeltet?

Der seedes et internationalt elitefelt samt et DM senior-elitefelt i de år, der afvikles DM i forbindelse med CPH Half. Elitefeltet kan inddeles yderligere efter niveau. For at blive indplaceret i det internationale elitefelt skal man opfylde de gældende tidskrav. Læs mere her. For at få plads i DM senior-feltet, skal man ansøge herom. Læs mere her

Hvilke oplysninger skal jeg angive ved tilmelding?

Du skal oplyse navn, e-mail, køn, nationalitet, fødselsdato og forventet sluttid for alle løbere, der skal tilmeldes. Du har også mulighed for at oplyse dit mobilnummer. Det bruger vi udelukkende til at sende dig dit startkort, dit resultat samt eventuelt vigtige meddelelser i tilfælde af kritiske eller uventede hændelser.

Skal jeg oplyse T-shirt-størrelse ved tilmelding?

Ja, du skal vælge størrelse i forbindelse med, at du tilmelder dig. Din T-shirt afhenter du sammen med din startpakke på Copenhagen Half Marathon Expoen.

Kan jeg tilmelde flere løbere ad gangen?

Ja, det er muligt at tilføje flere løbere ad gangen i en almindelig tilmelding. Du skal kunne oplyse personernes navn, e-mail, fødselsdato, køn, nationalitet (til brug på startnummeret) og forventet sluttid for alle løbere.

Kan jeg foretage en samlet virksomheds-/gruppetilmelding?

Virksomheder, klubber og andre grupper, der ønsker at tilmelde og evt. betale samlet, kan foretage en gruppe- / virksomhedstilmelding. Det gøres ved at oprette en profil for gruppen i tilmeldingsmodulet, og herefter er det muligt at vælge, om administrator tilmelder de øvrige deltagere som gruppe, eller om de enkelte deltagere skal tilmelde sig selv.

Hvordan kan jeg betale?

Det er muligt at betale med Dankort, Visa/Dankort, VISA, Euro Mastercard, Visa Electron, Diners Club, MobilePay Online og Maestro (vær opmærksom på, at gebyrer kan variere).

Desuden kan der ved gruppetilmelding/virksomhedsaftaler (inkl. tilmelding gennem DAF-klubber) betales via faktura (CVR-nr. påkrævet), mens offentlige virksomheder kan betale via EAN-faktura.

Kan jeg fortryde mit køb?

I henhold til Forbrugeraftaleloven om handel på internettet har arrangørerne det fulde produktansvar. Deltageren (køberen) har jf. Forbrugeraftaleloven om handel på internettet ingen fortrydelsesret, idet rekreative fritidsaktiviteter ikke fremgår af aftalen.

Det er muligt at overdrage sit startnummer til en anden person. Læs mere nedenfor.

Vi er en DAF-klub. Hvordan tilmelder vi os?

CPH Half er vært for DM halvmaraton 2019. DM er åbent for alle, og dermed er alle løbere med dansk statsborgerskab, og som er tilmeldt senest 72 timer før start, automatisk tilmeldt DM. Dog skal man, hvis man ønsker at deltage i DM for hold, fortsat være medlem af en DAF-klub og tilmeldt gennem sin klub. Alle klubber registreret under DAF modtager udførlig information om, hvordan klubbens medlemmer kan eller skal tilmelde sig, ligesom der rettidigt vil være information tilgængelig på cphhalf.dk/dm.

Modtager jeg en bekræftelse på min tilmelding?

Alle personer, der foretager en tilmelding, modtager en kvittering per e-mail. Modtager du ikke nogen kvittering, kan det skyldes, at den er havnet i dit spam-filter, eller at du har oplyst forkert e-mail ved tilmelding. I så fald bedes du rette henvendelse til kundeservice.

Du modtager desuden en velkomstmail med informationer om din deltagelse.

Hvordan kan jeg rette mine deltageroplysninger efter tilmelding?

Hvis dine personlige data ændrer sig, efter du har tilmeldt dig, bedes du logge ind på din tilmeldingsprofil med de login-oplysninger, du har modtaget på e-mail, og opdatere oplysningerne. Det er dit ansvar, at alle informationer er opdateret til enhver tid. Det er særligt vigtigt, at vi har registreret den korrekte e-mail, da al deltagerinformation udsendes per e-mail. Hvis du desuden ønsker vigtig deltagerinformation – fx dit startnummer – tilsendt per sms, skal du oplyse dit mobilnummer.

Har du problemer med at opdatere dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte kundeservice. Husk at oplyse ordrenummer ved enhver henvendelse til kundeservice.

Kan jeg få mit navn og flag på mit startnummer?

Alle, der tilmelder sig senest søndag den 27. august 2019, får automatisk deres fornavn og nationalitetsflag trykt på startnummeret.

Jeg er forhindret i at stille op og vil gerne overdrage mit startnummer til en anden. Kan jeg det?

Ja, du kan overdrage dit startnummer til en anden person mod et gebyr på 50 kr. samt 15 kr. i administrationsgebyr per deltager, såfremt dit startnummer ikke er købt med rabat. Der gøres opmærksom på, at uautoriseret brug af et startnummer ikke er tilladt og kan føre til diskvalifikation.

Du kan læse om overdragelse af startnummer her

Jeg har købt et startnummer af en anden løber. Kan jeg få mit navn og nationalitet på startnummeret? 

Ja. Hvis du har tilmelder dig senest søndag den 27. august, vil du automatisk få dit navn og dit flag på startnummeret. Hvis du har tilmeldt dig senere end dette, vil du få et blankt startnummer.

Hvordan afhenter jeg mit startnummer?

Dit startnummer skal afhentes på Copenhagen Half Marathon Expoen. For at få udleveret dit startnummer, skal du fremvise dit startkort, som du modtager per e-mail inden løbet. Har du ikke mulighed for at hente dit startnummer på expoen, kan du få en ven eller et familiemedlem til at hente det for dig ved fremvisning af startkortet. Afhentning af startnummer på løbsdagen vil være muligt; udleveringen sker ligeledes på CPH Half Expoen. Dette sker på eget ansvar, og forsinkelser som følge af f.eks. trafikale problemer, kø til afhentningsstedet og lign. påhviler alene deltageren.

Hvordan får jeg min deltager-T-shirt?

Din deltager-T-shirt fra Nike skal afhentes på Copenhagen Half Marathon Expoen samtidig med, at du afhenter dit startnummer.

Kan jeg deltage i kørestol eller med babyjogger?

Blinde og fysisk udfordrede personer kan deltage under hensyntagen til andre løbere. Medbringes særligt udstyr, herunder kørestole eller babyjoggere, skal dette ske efter forudgående aftale med løbets arrangører. Det henstilles til, at man undgår at løbe med babyjogger pga. distancen, risiko for varme vejrforhold, kraftige lydindtryk o.lign. Alle, der deltager med særligt udstyr, skal udvise hensyn og til enhver tid respektere instrukser fra officials og løbsledelse.

Hvem arrangerer Copenhagen Half Marathon?

Copenhagen Half Marathon arrangeres af Sparta Atletik & Motion og Dansk Atletik Forbund med Nordea-fonden som bidragsyder og  i partnerskab med Sport Event Denmark, Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune og Wonderful Copenhagen.

Hvordan kommer jeg i kontakt med arrangørerne?

Copenhagen Half Marathons kundeservice kan træffes mandag til torsdag kl. 10.00 – 17.00 og fredag kl. 10.00 – 15.00:

[email protected]
Tlf.: +45 35 26 69 00
Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

Husk at have dit ordrenummer parat ved alle henvendelser.