Her kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med tilmelding og deltagelse i Copenhagen Half Marathon. Kan du ikke finde svar her? Skriv gerne til os på [email protected]

Oftest stillede spørgsmål

Hvordan tilmelder jeg mig Copenhagen Half Marathon?

Tilmelding foregår online på cphhalf.dk eller via CPH Half Appen. Det er sandsynligt, at der bliver udsolgt inden løbsdagen, men såfremt der stadig er ledige startnumre, kan eftertilmelding ske på CPH Half Expoen.

Hvad koster det at deltage?
1. december – 14. august 2022 kr. 525,-
Fra og med 15. august 2022 kr. 575,-
Hvad er inkluderet i prisen?

Foruden startnummer er der inkluderet en Nike løbe-T-shirt og en finisher-medalje.

Er der et begrænset antal pladser?

Ja, der er et maksimum på 25.000 pladser.

Er der corona-restriktioner til CPH Half?

Nej.

Jeg vil gerne løbe SuperHalfs. Hvordan gør jeg?

CPH Half er en del af den internationale løbsserie, SuperHalfs, som forventes at blive lanceret i 2022. For at gennemføre SuperHalfs, skal man gennemføre de 5 halvmaratonløb, der er med i serien, inden for 36 måneder. Start med at oprette en profil på www.superhalfs.com – så får du et SuperHalfs passport-id, som du kan bruge, når du tilmelder dig løbene i serien. Obs! Serien er blevet udskudt pga. corona, og det forventes nu, at serien starter i 2022, men dette er ikke endeligt bekræftet.

Hvor og hvornår går starten til Copenhagen Half Marathon?

CPH Half ’22 afholdes med start fra Øster Allé søndag den 18. september 2022 kl. 11.15.

Hvordan afvikles starten?

CPH Half afvikles i en samlet, rullende start. Det vil sige, at løbet startes ved startskuddet, hvorefter først den seedede elite og derefter de øvrige deltagere krydser startstregen. Hele starten tager op til 40 minutter.

Alle deltagere tildeles på forhånd en startgruppe i henhold til den forventede sluttid, som man angiver ved tilmelding. Man kan ændre sin forventede sluttid og dermed startgruppe på sin online tilmeldingsprofil.

Såfremt startproceduren ændres, vil deltagere blive informeret om dette via e-mail.

Kan alle deltage?

Alle der er sunde og raske og i stand til at gennemføre hele distancen ved egen hjælp, kan deltage. Læs yderligere vigtige deltagervilkår og betingelser her

Kan jeg blive indplaceret i elitefeltet?

Der seedes et internationalt elitefelt. Elitefeltet kan inddeles yderligere efter niveau. For at blive indplaceret i det internationale elitefelt skal man opfylde de gældende tidskrav. Læs mere her.

Hvilke oplysninger skal jeg angive ved tilmelding?

Du skal oplyse navn, e-mail, køn, nationalitet, fødselsdato og forventet sluttid for alle løbere, der skal tilmeldes. Du har også mulighed for at oplyse dit mobilnummer. Det bruger vi udelukkende til at sende dig dit startkort, dit resultat samt eventuelt vigtige meddelelser i tilfælde af kritiske eller uventede hændelser.

Skal jeg oplyse T-shirt-størrelse ved tilmelding?

Ja, du skal vælge størrelse i forbindelse med, at du tilmelder dig. Din T-shirt afhenter du sammen med din startpakke på Copenhagen Half Marathon Expoen

Kan jeg tilmelde flere løbere ad gangen?

Ja, det er muligt at tilføje flere løbere ad gangen i en almindelig tilmelding. Du skal kunne oplyse personernes navn, e-mail, fødselsdato, køn, nationalitet (til brug på startnummeret) og forventet sluttid for alle løbere.

Kan jeg foretage en samlet virksomheds-/gruppetilmelding?

Virksomheder, klubber og andre grupper, der ønsker at tilmelde og evt. betale samlet, kan henvende sig til kundeservice for hjælp til dette.

Hvordan kan jeg betale?

Det er muligt at betale med Dankort, Visa/Dankort, VISA/Mastercard, Visa Electron og MobilePay (vær opmærksom på, at gebyrer kan variere).

Desuden kan der ved gruppetilmelding/virksomhedsaftaler betales via faktura, offentlige virksomheder kan betale via EAN-faktura.

Kan jeg fortryde mit køb?

I henhold til Forbrugeraftaleloven om handel på internettet har arrangørerne det fulde produktansvar. Deltageren (køberen) har jf. Forbrugeraftaleloven om handel på internettet ingen fortrydelsesret, idet rekreative fritidsaktiviteter ikke fremgår af aftalen.

Det er muligt at overdrage sit startnummer til en anden person. Læs mere nedenfor.

Afholdes der DM halvmaraton, og hvordan kan jeg deltage i DM?

Nogle år afholdes der DM (senior, ungsenior, masters og hold) i forbindelse med CPH Half. Dette vil blive offentliggjort her på siden og på Dansk Atletiks hjemmeside

Modtager jeg en bekræftelse på min tilmelding?

Alle personer, der foretager en tilmelding, modtager en kvittering per e-mail. Modtager du ikke nogen kvittering, kan det skyldes, at den er havnet i dit spam-filter, eller at du har oplyst forkert e-mail ved tilmelding. I så fald bedes du rette henvendelse til kundeservice.

Du modtager desuden en velkomstmail med informationer om din deltagelse.

Hvordan kan jeg rette mine deltageroplysninger efter tilmelding?

Hvis dine personlige data ændrer sig, efter du har tilmeldt dig, bedes du logge ind på din tilmeldingsprofil med de login-oplysninger, du har modtaget på e-mail, og opdatere oplysningerne. Det er dit ansvar, at alle informationer er opdateret til enhver tid. Det er særligt vigtigt, at vi har registreret den korrekte e-mail, da al deltagerinformation udsendes per e-mail. Hvis du desuden ønsker vigtig deltagerinformation – fx dit startnummer – tilsendt per sms, skal du oplyse dit mobilnummer.

Har du problemer med at opdatere dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte kundeservice. Husk at oplyse ordrenummer ved enhver henvendelse til kundeservice.

Kan jeg få mit navn og flag på mit startnummer?

Alle, der tilmelder sig senest mandag den 29. august, får automatisk deres fornavn og nationalitetsflag trykt på startnummeret. Ved tilmelding efter denne frist trykkes ikke navn og flag på startnummeret.

Jeg er forhindret i at stille op og vil gerne overdrage mit startnummer til en anden. Kan jeg det?

Ja, du kan overdrage dit startnummer til en anden person mod et gebyr på 50 kr. samt 20 kr. i administrationsgebyr per deltager, såfremt dit startnummer ikke er købt med rabat. Der gøres opmærksom på, at uautoriseret brug af et startnummer ikke er tilladt og kan føre til diskvalifikation.

Du kan læse om overdragelse af startnummer her

Jeg har købt et startnummer af en anden løber. Kan jeg få mit navn og nationalitet på startnummeret? 

Ja. Hvis du har tilmelder dig senest mandag den 29. august, vil du automatisk få dit navn og dit flag på startnummeret. Hvis du har overtaget et startnummer senere end denne dato, vil der blot stå dit startnummer på brystet.

Hvordan afhenter jeg mit startnummer?

Dit startnummer skal afhentes på Copenhagen Half Marathon Expoen. For at få udleveret dit startnummer, skal du fremvise dit startkort, som du modtager per e-mail inden løbet. Har du ikke mulighed for at hente dit startnummer på expoen, kan du få en ven eller et familiemedlem til at hente det for dig ved fremvisning af startkortet. Afhentning af startnummer på løbsdagen vil være muligt; udleveringen sker ligeledes på CPH Half Expoen. Dette sker på eget ansvar, og forsinkelser som følge af f.eks. trafikale problemer, kø til afhentningsstedet og lign. påhviler alene deltageren.

Hvordan får jeg min deltager-T-shirt?

Din deltager-T-shirt fra Nike skal afhentes på Copenhagen Half Marathon Expoen samtidig med, at du afhenter dit startnummer.

Kan jeg deltage i kørestol eller med babyjogger?

Blinde og fysisk udfordrede personer kan deltage under hensyntagen til andre løbere. Medbringes særligt udstyr, herunder kørestole eller babyjoggere, skal dette ske efter forudgående aftale med løbets arrangører. Det henstilles til, at man undgår at løbe med babyjogger pga. distancen, risiko for varme vejrforhold, kraftige lydindtryk o.lign. Alle, der deltager med særligt udstyr, skal udvise hensyn og til enhver tid respektere instrukser fra officials og løbsledelse.

Hvem arrangerer Copenhagen Half Marathon?

Copenhagen Half Marathon arrangeres af Sparta Atletik & Løb og Dansk Atletik med Nordea-fonden som bidragsyder og  i partnerskab med Sport Event Denmark, Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune og Wonderful Copenhagen.

Hvordan kommer jeg i kontakt med arrangørerne?

Copenhagen Half Marathons kundeservice kan træffes på telefon mandag til fredag kl. 12.00 – 15.00 eller på mail [email protected]

[email protected]
Tlf.: +45 35 26 69 00
Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

Husk at have dit ordrenummer parat ved alle henvendelser.