Her kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med tilmelding og deltagelse i Copenhagen Half Marathon. Kan du ikke finde svar her? Skriv gerne til os på [email protected]

Før løbet:

Hvordan tilmelder jeg mig Copenhagen Half Marathon?

Tilmeldingen åbner hvert år den 1. december kl. 12.00 på cphhalf.dk.

Det er meget sandsynligt, at der bliver udsolgt inden løbsdagen, men såfremt der stadig er ledige startnumre, kan eftertilmelding ske på CPH Half Expoen.

Hvad koster det at deltage?
Fra 1. december 2023 – 2. september 2024 kr. 575
Fra 3. september 2024 – kr. 625
Hvad er inkluderet i prisen?

Foruden startnummer er følgende inkluderet:

  • Officiel tidtagning via integreret timingchip
  • En race bag
  • En flot finisher-medalje
  • Gratis fotos fra løbet og en personlig finisher-video
  • Mulighed for at få taget et gratis celebration photo i mål
  • Vand,  High5 energidrik og energigeler under løbet
  • Forplejning efter løbet
  • En gratis Nike løbe-T-shirt. Denne kan fravælges ved tilmelding, hvis man ønsker det
Er der et begrænset antal pladser?

Ja, der er et maksimum på 27.000 pladser.

Hvilke oplysninger skal jeg angive ved tilmelding?

Du skal oplyse navn, e-mail, køn, nationalitet, fødselsdato, mobilnummer og ønsket startgruppe/forventet sluttid for alle løbere, der skal tilmeldes. Dit mobilnummer bruger vi til at sende dig dit startkort, dit resultat samt eventuelt vigtige meddelelser i tilfælde af kritiske eller uventede hændelser.

Skal jeg oplyse T-shirt-størrelse ved tilmelding?

Ja, med mindre du fravælger t-shirten, skal du vælge T-shirt-størrelse i forbindelse med, at du tilmelder dig. Din T-shirt afhenter du sammen med din startpakke på Copenhagen Half Marathon Expoen

Du kan frit ændre din ønskede T-shirt-størrelse, så længe lager haves. På Expoen vil der være en byttebørs, hvor du har mulighed for at bytte din T-shirt til en anden størrelse. Vi garanterer dog ikke for, at din ønskede størrelse er på lager.

Hvordan kan jeg betale?

Det er muligt at betale med Dankort, Visa/Dankort, VISA/Mastercard, Visa Electron og MobilePay (vær opmærksom på, at gebyrer kan variere).

Desuden kan der ved gruppetilmelding/virksomhedsaftaler betales via faktura, offentlige virksomheder kan betale via EAN-faktura.

Kan jeg fortryde mit køb?

I henhold til Forbrugeraftaleloven om handel på internettet har arrangørerne det fulde produktansvar. Deltageren (køberen) har jf. Forbrugeraftaleloven om handel på internettet ingen fortrydelsesret, idet rekreative fritidsaktiviteter ikke fremgår af aftalen.

Det er muligt at overdrage sit startnummer til en anden person mod et gebyr. Læs mere nedenfor.

Kan alle deltage?

Alle der er sunde og raske og i stand til at gennemføre hele distancen ved egen hjælp, kan deltage. Læs yderligere vigtige deltagervilkår og betingelser her

Kan jeg blive indplaceret i elitefeltet?

Der seedes et elitefelt, som inddeles yderligere efter niveau. For at blive indplaceret i det bedste internationale elitefelt skal man opfylde de gældende tidskrav. Læs mere her.

Kan jeg tilmelde flere løbere ad gangen?

Ja, det er muligt at tilføje flere løbere af gangen i en almindelig tilmelding. Når du har fuldført den første tilmelding, har du mulighed for at tilføje flere deltagere til samme ordre. Du skal kunne oplyse personernes navn, e-mail, fødselsdato, køn, nationalitet, mobilnummer og ønsket startgruppe/forventet sluttid for alle løbere.

Kan jeg foretage en samlet virksomheds-/gruppetilmelding?

Vi tilbyder optimerede tilmeldingsmuligheder for virksomheder, klubber og andre større grupper, der ønsker at tilmelde og evt. betale samlet. Hvis I ønsker dette, kan I henvende jer til kundeservice på [email protected] for hjælp til dette.

Afholdes der DM halvmaraton, og hvordan kan jeg deltage i DM?

Nogle år afholdes der DM (senior, ungsenior, masters og hold) i forbindelse med CPH Half. Dette vil blive offentliggjort her på siden og på Dansk Atletiks hjemmeside. CPH Half ’24 er vært for DM halvmaraton i klasserne senior, ungsenior/U23 og masters.

Modtager jeg en bekræftelse på min tilmelding?

Alle personer, der foretager en tilmelding, modtager en kvittering per e-mail og en bekræftelsesmail. Modtager du ikke noget, kan det skyldes, at det er havnet i dit spam-filter, eller at du har oplyst forkert e-mail ved tilmelding. I så fald bedes du rette henvendelse til kundeservice.

Tjek også, om du fremgår af deltagerlisten. Hvis ikke, kan det enten skyldes, at deltagerlisten endnu ikke er opdateret, eller at din tilmelding ikke er gået igennem.

Hvordan kan jeg rette mine deltageroplysninger efter tilmelding?

Hvis dine personlige data ændrer sig, efter du har tilmeldt dig, bedes du logge ind på din tilmeldingsprofil med de login-oplysninger, du har modtaget på e-mail, og opdatere oplysningerne. Det er dit ansvar, at alle informationer er opdateret til enhver tid. Det er særligt vigtigt, at vi har registreret den korrekte e-mail, da al deltagerinformation udsendes per e-mail. Hvis du desuden ønsker vigtig deltagerinformation – fx dit startnummer – tilsendt per sms, skal du oplyse dit mobilnummer.

Har du problemer med at opdatere dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte kundeservice. Husk at oplyse ordrenummer ved enhver henvendelse til kundeservice. Dit ordrenummer fremgår af de deltagermails, du får tilsendt.

Kan jeg få mit navn og flag på mit startnummer?

Alle tilmeldte får automatisk deres fornavn og nationalitetsflag trykt på startnummeret. Du kan selv ændre din nationalitet på din deltagerprofil.

Jeg er forhindret i at stille op og vil gerne overdrage mit startnummer til en anden. Kan jeg det?

Vi er på vej med et nyt system til overdragelse af startnumre. Det bliver lanceret 1. februar 2024.

Hvordan afhenter jeg mit startnummer?

Dit startnummer skal afhentes på Copenhagen Half Marathon Expoen. For at få udleveret dit startnummer, skal du fremvise dit startkort, som du modtager per e-mail inden løbet. Har du ikke mulighed for at hente dit startnummer på expoen, kan du få en ven eller et familiemedlem til at hente det for dig ved fremvisning af startkortet.

Afhentning af startnummer på løbsdagen vil være muligt. Dette foregår i løbsområdet på Frederiksberg og sker på eget ansvar, og forsinkelser som følge af f.eks. trafikale problemer, kø til afhentningsstedet og lign. påhviler alene deltageren.

Hvordan får jeg min deltager-T-shirt?

Med mindre du har fravalgt t-shirten ved tilmelding, kan du afhente den på Copenhagen Half Marathon Expoen samtidig med, at du afhenter dit startnummer.

Jeg vil gerne løbe SuperHalfs. Hvordan gør jeg?

CPH Half er en del af den internationale løbsserie, SuperHalfs, som startede i april 2022 med Sportissimo Prague Half Marathon som det første løb. For at gennemføre SuperHalfs, skal man løbe de 6 halvmaratonløb, der er med i serien, inden for 60 måneder fra sit første løb.

Start med at oprette en profil på www.superhalfs.com – så får du et SuperHalfs passport-id, som du får mulighed for at indtaste, når du tilmelder dig løbene i serien. Du kan også logge ind på din deltagerprofil efterfølgende og tilføje dit SuperHalfs passport-id. Du kan endda gøre det, efter du har løbet via din profil på www.superhalfs.com, hvis du senere beslutter dig for at deltage i SuperHalfs-serien.

For yderligere spørgsmål, se SuperHalfs FAQ her

Jeg har købt et series pass til alle 5 SuperHalfs-løb. Hvordan tilmelder jeg mig?    

Som indehaver af et Series Pass har du allerede betalt for at deltage i alle seks løb. Du indløser dine løb ét ad gangen på din SuperHalfs-profil og modtager derved en unik voucherkode til hvert løb. Denne voucherkode skal du indtaste som betalingsmetode, når du tilmelder dig som normalt på cphhalf.dk.

Hvordan får jeg mit SuperHalfs passport stamp, når jeg har løbet? 

Når du har oprettet en profil på SuperHalfs.com og indtastet dit SuperHalfs passport-id ved tilmeldingen til CPH Half eller efterfølgende, bliver dit digitale SuperHalfs passport automatisk stemplet, efter du har gennemført dit løb. Der kan gå op til to uger, før du modtager dit stempel.

Læs mere her

Hvordan får jeg min SuperMedal, når jeg har fuldført SuperHalfs?

Når du løber dit sidste registrerede SuperHalfs-løb, får du selvfølgelig overrakt din medalje, når du er kommet i mål. Når du er korrekt tilmeldt dit femte og sidste SuperHalfs-løb, får du nærmere information om, hvor og hvornår du får din medalje.

Kan jeg deltage i kørestol eller med babyjogger?

Blinde og fysisk udfordrede personer kan deltage under hensyntagen til andre løbere. Medbringes særligt udstyr, herunder kørestole eller babyjoggere, skal dette ske efter forudgående aftale med løbets arrangører. Det henstilles til, at man undgår at løbe med babyjogger pga. distancen, risiko for varme vejrforhold, kraftige lydindtryk o.lign. Det er alene deltagerens eget ansvar at sikre både sit eget og sin babys velbefindende under hele løbet.

Alle, der deltager med særligt udstyr, skal udvise hensyn og til enhver tid respektere instrukser fra officials og løbsledelse.

Hvem arrangerer Copenhagen Half Marathon?

Copenhagen Half Marathon arrangeres af Sparta Atletik & Løb og Dansk Atletik i partnerskab med Sport Event Denmark, Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune og Wonderful Copenhagen.

Hvordan kommer jeg i kontakt med arrangørerne?

Copenhagen Half Marathons kundeservice kan træffes på telefon mandag til fredag kl. 12.00 – 15.00 eller på mail [email protected]

[email protected]
Tlf.: +45 35 26 69 00
Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

Husk at have dit ordrenummer parat ved alle henvendelser. Dit ordrenummer fremgår af de fleste deltagermails.

 

Under løbet:


Hvor og hvornår går starten til Copenhagen Half Marathon?

CPH Half ’23 afholdes med start på Jagtvej søndag den 15. september 2024 kl. 9.30 og mål på Øster Allé. Begge steder er på Østerbro, København.

Hvordan afvikles starten?

CPH Half afvikles i en rullende start. Det vil sige, at løbet startes ved startskuddet, hvorefter først den seedede elite og derefter de øvrige deltagere fordelt på startgrupper krydser startstregen. Hele starten tager op til 50 minutter.

Er der forskellige startgrupper?

Ja, alle deltagere vælger ved tilmeldingen en startgruppe baseret på den sluttid, man forventer. Man starter i sin startgruppe, så alle løbere får den mest smidige start i det tempo, der passer til ens niveau. Du kan efterfølgende og frem til og med 4. september ændre din startgruppe ved at logge ind på din tilmeldingsprofil.

Kan jeg komme i samme startgruppe som min ven?

Hvis I vælger samme startgruppe, så starter I sammen. Hvis ikke skal løbe i samme tempo, skal I vælge forskellige startgrupper. Startgrupperne er dog inddelt i 10-15 minutters intervaller, så hvis jeres tempo og forventede sluttid ligger tæt på hinanden, kan I godt vælge at starte i samme startgruppe.

Må jeg løbe med høretelefoner til Copenhagen Half?

Det er ikke forbudt at løbe med høretelefoner, men vi anbefaler, at du lader være. Du skal kunne høre officials, hvis de har behov for at få kontakt til dig og de andre løbere.