Bliv frivillig

Frivillig.
15.09.2024
#cphhalf
Bliv frivillig til halvmaraton

Sammen skal vi skabe de bedste rammer for tusindvis af danske og internationale løbsdeltagere og tilskuere, der hvert år kommer til København for at få en fantastisk og uforglemmelig løbsoplevelse med Copenhagen Half Marathon. At skabe det kræver mange hundrede frivillige over de dage, hvor arrangementet afvikles.

Vi samarbejder allerede med mange idrætsklubber og foreninger, vis medlemmer og forældre stiller op som frivillige for at skaffe et økonomisk tilskud til deres klub. Derudover er der også mange frivillige, der stiller op alene eller sammen med deres venner og familie for at have en hyggelig og anderledes dag.

Som tak for din hjælp, får du en flot crew-jakke og forplejning, mens du arbejder. Og ikke mindst får du en hyggelig og sjov oplevelse og lærer nye mennesker at kende, og samtidig oplever du helt tæt på, hvordan et stort event som Copenhagen Marathon fungerer bag kulisserne.

Opgaver din klub kan hjælpe med
På Expoen
  • Uddeling af startnumre
  • Uddeling af T-shirts
På ruten
  • Vise vejen for de mange løbere
  • Stå på forplejningszoner og dele væske ud til løberne
I start- og målområdet
  • Overrække medaljer
  • Hjælpe med fotografering
  • Dele væske eller anden forplejning ud
Betaling – fra idrætslivet tilbage til foreningslivet

Som CVR-registreret klub/forening får I 100 kr. i timen per frivillig, som I stiller med.

På den måde har jeres klub/forening mulighed for at tjene ekstra midler igennem disse events. Midler, som mange af vores gode, faste grupper bruger til f.eks. træningslejre, nye træningsredskaber eller udstyr, som der er brug for.

Samtidig er det en fantastisk mulighed for at skabe gode relationer i foreningsmiljøet, som strækker sig ud over det frivillige arbejde ved events. Inspiration og netværk er noget af det, som er til gensidig gavn for både os og de klubber/foreninger, som er hjælpegrupper til vores events.

Tilmeld dig

Hvis det lyder som noget for dig eller din klub, og du ønsker at tilmelde dig som frivillig, så skriv til vores Frivilligkoordinater. Bemærk, at du skal være fyldt 15 år for at være frivillig.

Du er også altid velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål.

Kontakt os på frivillig@sparta.dk