CPH Half Expo ’19

I dagene op til Copenhagen Half Marathon afholdes der en tre-dages expo, hvor alle deltagere skal afhente startpakke med startnummer, Nike løbe-T-shirt m.m.

Der vil også være en lang række udstillere, forhandlere og løbsarrangører er klar til at rådgive og inspirere dig til alle de bedste produkter inden for løbeverdenen og klæde dig godt på til race day.

Dato torsdag den 12. til lørdag den 14. september
Adresse Sparta Hallen, Gunnar Nu Hansens Plads 11, 2100 København Ø

Se hvordan du kommer nemmest til CPH Half Expoen under ‘Transport’ nederst på siden.

Åbningstider

Torsdag 12.09 12 – 18
Fredag 13.09 12 – 18
Lørdag 14.09 10 – 18

 

Transport til CPH Half Expo

Der er meget begrænsede parkeringsmuligheder i området, og det frarådes derfor at ankomme i bil.

Du ankommer lettest til expoen med S-tog, til fods, på cykel eller med bus. De nærmeste S-togstationer er Østerport Station, Svanemøllen og Nordhavn Station, og S-togene vil ikke være påvirkede af løbet. Husk dog selv at tjekke din rejseplan, da DSB kan lave ændringer og sporarbejde uafhængigt af løbet, som kan påvirke din rejse!

De to buslinjer, der stopper tættest på CPH Half Expoen, er 1A og 8A. Vær dog opmærksom på, at de disse og flere andre buslinjer er omdirigeret på selve løbsdagen den 15. september.

Vi anbefaler, at du planlægger din transport på rejseplanen.dk, som tager højde for aktuelle trafikale ændringer og busomlægninger m.m.